PODIŽU GLEDANOST

FOTO: OVO SU NAŠE NAJSEKSI FARMERICE Maja je kraljica Instagrama, a ni Kristina, koja se bori s opakom bolešću, ne zaostaje s provokativnim objavama

 
Maja Milišić, Kristina Kesovija
 INSTAGRAM

Maja Milišić ima 24 godine, dolazi iz Ivankova, po zanimanju je administrativna radnica, a za džeparac zarađuje i baveći se modelingom te hostesiranjem. A čim je počela nova sezona popularnog showa "Farma", upravo je Maja osvojila laskavu titulu najzgodnije natjecateljice, no čini se kako joj to nije jedina - ona, naime, već slovi i za kraljicu Instagrama, čemu u prilog idu i njezine provokativne fotografije.

Na njima se može vidjeti kako Milišić vodi itekako zanimljiv život - obožava puške i često ide u streljanu, a "luda" je i za tulumarenjem u klubovima i na luksuznim jahtama.

No ni konkurencija u showu nije joj nimalo bezazlena. Tu je i atraktivna Kristina Kesovija, 27-godišnja kozmetičarka iz Kaštel Sućurca, koja je svojedobno bila i prva pratilja Kraljice Dalmacije.

Ali životna priča ove lijepe Dalmatinke daleko je od bajke. Naime, Kristina je već dva puta operirala tumor hipofize, piše Dnevnik.hr.

- Sad je sve u redu, samo svakih šest mjeseci moram ići na kontrole. Meni je u mojoj borbi najviše pomogla vjera. Ja to mogu i izdržat ću, uz svoju obitelj bez koje bi to bilo nemoguće. Evo, sad sam tu gdje jesam, jača nego prije - izjavila je Kesovija.

View this post on Instagram

A post shared by KRISTINA (@kristinakesovija) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:57