LJUBAV NE PITA

FOTO: OŽENIO SE SNAGATOR IZ 'IGRE PRIJESTOLJA' Islanđanin težak 180 kg, kojeg je bivša optužila za nasilje, 'pao' na 128 kilograma lakšu Kanađanku

 
 INSTAGRAM

Islanđanin Hafþór Júlíus Björnsson (29) službeno je najsnažniji čovjek na svijetu, no većina ga ipak zna po ulozi Gregora "The Mountaina" Cleganea iz hit TV serije "Igra prijestolja". A ovaj 206 centimetara visok i 180 kilograma težak snagator u nedjelju je na Instagramu objavio sretnu vijest - poslije godinu dana veze "uplovio je u bračnu luku" s 28-godišnjom Kanađankom Kelsey Henson.

Par se upoznao 2017. u Alberti u Kanadi, u kafiću u kojem je Kelsey radila kao konobarica. Islanđanina je pitala za autogram, a prijateljstvo je ubrzo preraslo u ljubav. Inače, Henson je od Hafþóra lakša čak 128 kilograma, a zbog nevjerojatne razlike u građi, supružnici su glavna atrakcija gdje god da se pojave.

Inače, junak "Igre prijestolja" iz prijašnje veze s Thelmom Björk Steimann ima osmogodišnju kćer Theresu Líf. Bivša djevojka i majka djevojčice lani ga je optužila za fizičko nasilje koje je, tvrdi, trpjela tijekom njihove dvogodišnje veze. Islandskim medijima ispričala je kako je zbog Björnssonovih ljubomornih ispada morala prekinuti sve veze s prijateljima, a otkrila je i kako ju je glumac jednom gurnuo niz stepenice u prepunom klubu u Reykjavíku. Hafþór je sve njezine navode odbacio.

- Ne želim se svađati s majkom svojega djeteta putem medija, pogotovo ne želim da se u ovoj neugodnoj situaciji ni kriva ni dužna nađe naša osmogodišnja kći - izjavio je tad Islanđanin, a prenio je portal Grapevine.is.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:29