LOS ANGELES

FOTO: PARADA DEKOLTEA NA CRVENOM TEPIHU Među slavnim damama i ljepotica hrvatskih korijena, popularnu pjevačicu dečko cijelu večer vješto izbjegavao

 
Eve, Katy Perry, Carmen Electra, Natalia Barulich
 REUTERS, Profimedia

Na devetoj amfAR Gali, održanoj u četvrtak u Los Angelesu, najveća zvijezda bila je pjevačica Katy Perry (33). Upravo ona dobila je prestižnu nagradu zbog vlastita doprinosa u svjetskoj borbi protiv AIDS-a, što je samo jedna u nizu njezinih brojnih humanitarnih akcija.

Katy je na događaj došla u pratnji dečka Orlanda Blooma (41), ali britanski glumac odbio je pozirati s glazbenicom na crvenom tepihu. Fotografi su zbog toga bili vidno razočarani, ali junak filmova "Gospodar prstenova" za svoje ponašanje imao je vrlo dobro objašnjenje - jednostavno nije htio pokvariti Katyjn "veliki" trenutak - htio je da sama uživa u pozornosti koju je, kaže, itekako zaslužila svojim pomaganjem potrebitima.

amfAR Gala bila je savršena prilika da se poznate dame pokažu u najboljem svjetlu, a većina ih je u prvi plan istaknula bujne dekoltee - reperica Eve (39), glumica Carmen Electra (46)... U društvu svjetskih zvijezda bila je i jedna ljepotica hrvatskih korijena - Natalia Barulich (26), manekenka i djevojka kolumbijskog pjevača Malume (24), čija majka je Kubanka, a otac joj je iz Lijepe naše.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:02