TULUM U MARKUŠEVCU

FOTO: PETAR GRAŠO ISPUNIO SAN OBITELJI MIHOVEC Održao privatni koncert u njihovu domu: 'Ta radost i veselje bili su senzacionalni!'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 05.10.2017. u 12:29

 • Mario Poje

   

  Petar Grašo u srijedu navečer pjevao je na jedinstvenom "Koncertu u tvom domu", u kući obitelji Mihovec u zagrebačkom Markuševcu.

  Naime, Narodni radio svom je sretnom slušatelju Jurici Mihovecu, koji je kreativnim i zabavnim videom pobijedio na natječaju, omogućio da upravo u njegovu domu zapjeva legendarni Petar Grašo.

  Na ovaj nesvakidašnji privatni koncert poznatog glazbenika Jurica je pozvao obitelj, rodbinu i prijatelje. Prava fešta pripremala se danima, a obitelj Mihovec euforiju je gledala u potpunoj nevjerici:

  - Nestvarno je, ludo i nevjerojatno da je u našem domu Petar Grašo i da pjeva samo za nas! Toliko smo oduševljeni, dirnuti i sretni, teško je to uopće opisati! Beskrajno hvala najboljem radiju u Hrvatskoj - Narodnom, što nam je omogućio ovu nevjerojatnu večer - rekao je sretni dobitnik Jurica Mihovec.

  S Markuševečkog brijega redom su se orili hitovi "Moje zlato", "Srce za vodiča", "Uvik isti", ali i starije uspješnice poput "Broda ljubavi" te "Lakše mi je s njom". Atmosferom je bio dirnut i sam Grašo.

  - Moram priznati da sam u 20 godina karijere uistinu nastupao na različitim mjestima, no ovakav koncert još nisam imao - 2000 ili 20 ljudi - to izvođaču nekad zna biti vrlo slično jer najvažniji su energija i euforija koju dobivate od publike, a upravo takva sjajna atmosfera dogodila se u domu obitelji Mihovec. Ta radost i veselje bili su senzacionalni. Jako sam sretan što sam i njima i sebi mogao pružiti večer za pamćenje - rekao je Splićanin.

  Sličan spektakl, samo puno veći, Grašo i Narodni spremaju i 25. studenog u zagrebačkoj Areni, gdje će zajedno proslaviti 20.rođendan.

  Pripreme za koncert godine u punom su jeku - neviđena produkcija i tehnološke inovacije svakom će posjetitelju, uz najveće Grašine hitove, uistinu prirediti večer za pamćenje. Obožavatelji očito s velikim nestrpljenjem čekaju ovu glazbenu poslasticu jer je pola Arene već rasprodano.

   

  Izdvajamo