KRALJEVSKA TRANSFORMACIJA

FOTO: POGLEDAJTE KAKO JE PRINCEZA IZGLEDALA U SREDNJOJ ŠKOLI Dečki su njezinu ljepotu ocijenili tek dvojkom... i to na ljestvici od jedan do deset

    AUTOR:
    • Ivana Vašarević

  • OBJAVLJENO:
  • 10.01.2017. u 14:23

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, greets people at Jack Poole Plaza in Vancouver, British Columbia, Canada, September 25, 2016. REUTERS/Chris Wattie TPX IMAGES OF THE DAY - RTSPE4Z
Chris Wattie / REUTERS

Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea, koja je u ponedjeljak proslavila 35. rođendan, danas slovi za kraljicu stila i njezin besprijekoran imidž kopiraju žene diljem svijeta, ali u tinejdžerskim godinama nije sve bilo tako bajno.

Kate Middleton iz srednje ženske škole Downe House morala se ispisati jer su je vršnjakinje maltretirale, a ništa bolje nije bilo ni kad se premjestila u školu Marlborough.

'Ondje su dječaci imali bizaran ritual ocjenjivanja novih učenica. Rangirali su ih po ljepoti i osobnosti, a Kate je, na ljestvici od jedan do deset, od njih jedva dobila mršavu dvojku', prisjetili su se njezini dugogodišnji prijatelji.

Middleton se, dodaju, zbog toga nikad nije previše uzrujavala jer je uvijek bila maksimalno posvećena učenju, a kad su ocjene u pitanju, tu nije imala konkurencije.

 

Povodom vojvotkinjina 35. rođendana na društvenim mrežama pojavila se i njezina fotografija iz srednjoškolskih dana.

Kate je na njoj vitka kao i danas, u prepoznatljivoj odjeći iz '90-ih, ali očito je da joj friziranje i šminkanje tad nisu bili jača strana.

Otkad se 2011. udala za engleskog princa Williama, o njezinu izgledu brinu se najbolji britanski stilisti pa mnogi komentiraju kako je vojvotkinja od ružnog pačeta zbilja postala prekrasna labudica.

 

ELIPSO

Izdvajamo