U DOBI OD 77 GODINA

FOTO: PREMINULA BONDOVA DJEVOJKA IZ 'GOLDFINGERA' Prva rođakinja oskarovke Helen Mirren proslavila se glumeći uz bok Seanu Conneryju

 
Tania Mallet
 Profimedia, Uppa entertainment

Tania Mallet, britanska glumica koja je 1964. u filmu "Goldfinger" utjelovila Tilly Masterson, djevojku Jamesa Bonda (Seana Conneryja), preminula je u dobi od 77 godina, objavio je portal Daily Mail.

Mallet, kojoj je prva rođakinja slavna oskarovka Helen Mirren (73), karijeru modela započela je kao 16-godišnjakinja, a nakon što je dobila ulogu u filmu o najpoznatijem svjetskom tajnom agentu, vratila se prvoj i najvećoj ljubavi - svijetu mode.

- Snimanje filma bilo je nadasve zanimljivo iskustvo, ali ipak mi je ugodnije u malom studiju s fotografom i njegovim pomoćnikom - izjavila je svojedobno glumica.

A upravo joj je manekenstvo osiguralo ulogu u "Goldfingeru". Naime, nakon što je vidio njezine fotografije, producent Cubby Broccoli pozvao ju je na audiciju, ali za film "Iz Rusije s ljubavlju" iz 1963., no ulogu Bondove djevojke Tatjane Romanove tad je dobila Talijanka Daniela Bianchi (77).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:34