U ČEMU JE 'KVAKA'?

FOTO: 'PREPOLOVILA' SE PREKO NOĆI Nakon što su je brutalno kritizirali zbog viška kilograma, Mariah se potpuno transformirala i pokazala novu figuru

 
Mariah Carey u kolovozu 2017. (lijevo) i travnju 2018. (desno)
 Profimedia

Američka pjevačica Mariah Carey (48) poslije rođenja blizanaca Moroccana i Monroe 2011. itekako se namučila kako bi se vratila na svoju uobičajenu kilažu - tad je, zahvaljujući brojnim dijetama koje je isprobala, skinula skoro 32 kilograma, ali njezina težina i dalje je stalno varirala.

Glazbenica se time nikad nije previše opterećivala jer je, izjavila je, obožavala svoje obline, ali nakon što su je prošlo ljeto, kad je imala koncerte u Las Vegasu, na društvenim mrežama brutalno popljuvali zbog viška kilograma, odlučila je napraviti radikalan potez.

Prema pisanju The Mirrora, Mariah je u rujnu prošle godine bila na laparoskopskom ugrađivanju podesive želučane trake - ovim zahvatom želudac se praktički dijeli na dva dijela, a rezultat je - smanjenje mogućnosti unosa hrane.

Mariah još nije ni potvrdila ni demantirala šuškanja o operaciji, ali njezine najnovije fotografije jasno pokazuju kako se glazbena diva doslovce "prepolovila".

Carey je o ugradnji želučane trake navodno počela razmišljati još dok je bila zaručena za australskog milijardera Jamesa Packera (50) - i on se, naime, podvrgnuo istom zahvatu, a nevjerojatni rezultati i gubitak kilograma očito su potaknuli i američku glazbenu divu da napravi isto.

Podsjetimo, bogataš i pjevačica prekinuli su u listopadu 2016., a Mariah se nedugo poslije zaljubila u plesača Bryana Tanaku (35), s kojim je i danas u sretnoj vezi.

EXCLUSIVE - July 2nd, 2015 - Mariah Carey and James Packer photographed leaving the Island of Ibiza this afternoon. They were photographed arriving to port by a tender from James boat Arctic P and then drove to the airport and with a final kiss at the steps of james private Jet they jetted off., Image: 251637976, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures
Mariah Carey u srpnju 2015.

Beverly Hills, CA  - Mariah Carey and boyfriend Bryan Tanaka were all smiles while leaving Mastros restaurant after a romantic dinner.

Pictured: Mariah Carey and Bryan Tanaka

BACKGRID USA 24 APRIL 2018, Image: 369627555, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Mariah Carey i Bryan Tanaka u travnju 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:53