TRAŽILI GA ZBOG KRAĐE

FOTO: PRIČA O LAŽNOM ROSSU DOBILA NAGLI ZAOKRET Cijeli svijet se smije, samo jednoj ženi nije nimalo smiješno: 'Pa to je moj davno izgubljeni sin!'

 
 FACEBOOK

Susan Trowbridge (58) iz engleskog Swindona ostala je osupnuta kad je vidjela fotografiju koju je objavila policija iz Blackpoola, a na kojoj je muškarac kojega su tražili zbog krađe. Naime, žena je uvjerena kako se radi o njezinu sinu, koji je nestao prije 11 godina, prenosi The Sun.

Lopov, koji je mnoge izgledom podsjetio na Rossa Gellera iz TV serije "Prijatelji" (glumio ga je 51-godišnji David Schwimmer), zapravo je Paul Trowbridge, tvrdi majka.

Danas bi imao 36 godina, a Susan ga je posvojila kad mu je bilo devet.

Iako joj je policija, koja je identificirala kradljivca, rekla kako definitivno nije riječ o njezinu sinu, gospođa Trowbridge i dalje im ne vjeruje.

- Ja sam njegova mama. Nazovite to kako hoćete, ali majčinski instinkt govori mi da je to sto posto on. Prepoznajem njegove oči... Ovo je prva Paulova fotografija koju vidim poslije 11 godina i osjećaj je nevjerojatan... Nije me briga ako je i skitnica, samo želim znati da je živ - rekla je očajna Susan o sinu kojemu je još kao dječaku dijagnosticirana šizofrenija.

Inače, Paul je nestao dok je bio na odmoru na Barbadosu. Njegova majka, po zanimanju frizerka i kozmetičarka, sumnja da je ondje upao u loše društvo koje je povezano s drogom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:54