INTERNET 'GORI'

FOTO: RUMI I SIR, LEA I MARE - TAKO MALI, A VEĆ OSVAJAJU DRUŠTVENE MREŽE Beyoncé napokon pokazala blizance, Rendeli svoje djevojčice dovela kući

 
 INSTAGRAM

Nakon što je sredinom lipnja rodila blizance, liječnici su Beyoncé Knowles zadržali u bolnici jer su djevojčica Rumi i dječak Sir imali žuticu.

Bebe su već neko vrijeme doma, a američka pjevačica u petak je objavila njihovu prvu fotografiju, koja je u samo sat vremena dobila više od dva milijuna lajkova.

Sir Carter and Rumi 1 month today. ❤

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

- Danas imamo mjesec dana - napisala je ponosna mama Beyoncé na Instagramu.

Glazbenu divu, kojoj u naručju spavaju preslatki blizanci, fotografirao je Awol Erizku. Knowles je multimedijalnom umjetniku iz Etiopije pozirala i početkom veljače, kad je i službeno objavila da je drugi put trudna. Naime, višestruka dobitnica Grammyja i suprug, reper Jay Z, imaju i petogodišnju kćer Blue Ivy.

Obožavatelji su, naravno, oduševljeni prvim portretom majke i dječice, ali ima i onih koji nisu odobrili Beyoncéin styling.

- Bebe su preslatke, ali čemu to izigravanje Djevice Marije? Previše se uživjela u ulogu boginje - komentirali su neki, aludirajući na veo i dugi plašt kojim se američka glazbena diva ogrnula za fotografiranje.

U isto vrijeme, ali na drugom kraju svijeta, u Hrvatskoj, još jedna ponosna majka napokon je stigla kući sa svojim bebama, također blizancima.

Napokon domaaaaa #twingirls #twinsies #besafe #besafeinternational #2weeksold

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Televizijska voditeljica Nevena Rendeli i suprug, direktor fotografije Mak Vejzović, pohvalili su se fotografijom s djevojčicama Leom i Mare, koje su se rodile prije dva tjedna.

- Dvije srećice su u rukama i zauvijek u vašim srcima! Uživajte! Samo hrabro, sretno i vjeruj svom majčinskom instinktu - napisali su obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 03:32