VRATILA SE KRALJICA INSTAGRAMA

FOTO: SEVE I IGOR KAO ZLATNI PAR HOLLYWOODA Poslije mučne epizode iz parnice za skrbništvo pjevačica sa suprugom uživa u luksuzu na turskoj obali

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.07.2017. u 13:30

INSTAGRAM

 

Severina Kojić napokon je barem nakratko odahnula nakon što je prošli tjedan Županijski sud u Splitu uvažio njezinu žalbu i ukinuo privremenu mjeru prema kojoj je petogodišnji Aleksandar trebao provoditi istu količinu vremena s pjevačicom i ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Nakon što je tjednima bila u centru pažnje, što zbog vlastite borbe za skrbništvo nad sinom, što zbog javnog iskazivanja potpore sugrađanki Nini Kuluz, Splićanka i suprug Igor Kojić odlučili su pobjeći na odmor u Tursku.

INSTAGRAM
 

Par je odsjeo u luksuznom hotelskom kompleksu u Bodrumu, gdje se cijena noćenja kreće od 250 do 400 eura, a gosti na raspolaganju imaju veliku privatnu plažu, vanjski i unutarnji bazen te čaroban pogled na Egejsko more.

Poslije višetjedna izbivanja s društvenih mreža, Severina se napokon pohvalila novim fotografijama na kojima s Igorom, u maniri zvijezde iz doba zlatnog Hollywooda, pozira kraj crvenog oldtimera.

- Vratila se naša kraljica Instagrama! Koliko je slatka i otmjena ova žena! Severina, muž ti je isti James Dean - napisali su joj prijatelji i obožavatelji.

Pjevačica u nedjelju gostuje u Prilepu u Makedoniji, a koncert je najavila prigodnim videom, koji je snimila u Turskoj.

 

 

 

 

Izdvajamo