PRETJERALA SA SVIME

FOTO: SJEĆATE LI SE REPERICE KOJA JE SNIMILA OBRADU HITA 'LADY MARMALADE'? Danas izgleda zastrašujuće: 'Nos joj se raspada! Može li ona uopće disati?'

 
 Screenshot

Aktualni Tjedan mode u New Yorku ovih dana okupio je najveće zvijezde, a na reviji brenda The Blonds, koji su 2007. osnovali dizajner Philippe Blond te njegov partner i kreativni direktor David Blond, bila je Lil' Kim (44). Reperica je krajem '90-ih i početkom 2000-ih "žarila i palila" svjetskom glazbenom scenom.

Njezin hit "Lady Marmalade", zapravo obrada singla benda Labelle iz 1974., koji je 2001. snimila s kolegicama Pink, Mýjom i Christinom Aguilerom, ima nevjerojatnih 278,6 milijuna pregleda na YouTubeu, ali Lil' Kim danas nimalo ne sliči zavodnici kakva je bila u spomenutom spotu.

Glazbenica se, naime, plastičnim operacijama unakazila u tolikoj mjeri da je njezina pojava mnogima postala i više nego zastrašujuća.

- Nos joj se doslovce raspada! Može li ona uopće disati? Zašto si žene to rade? - komentirali su korisnici društvenih mreža Lil' Kimine fotografije s Njujorškog tjedna mode.

Inače, reperica je već neko vrijeme u velikim financijskim problemima, zbog kojih je morala proglasiti i bankrot, ali polako se vraća na scenu. Naime, novi studijski album trebao bi joj biti objavljen sljedeći mjesec.

, Image: 394510112, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy
Lil' Kim

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:52