GLAMUR NA OBALI SEINE

FOTO: SLAVNE DAME ODLIČNO SU SE SNAŠLE NA PARIŠKOM TJEDNU MODE Zgodna mama Longoria otkrila zašto je 'umirala' od straha prije pojavljivanja na pisti

 
Eva Longoria, Andie MacDowell
 Profimedia, KCS Presse

Poznata kozmetička kuća L’Oréal organizirala je glamuroznu reviju u Parizu, u sklopu tamošnjeg Tjedna mode, a glavne manekenske uloge dobile su slavne dame, koje su inače i zaštitna lica spomenutoga brenda.

Tako su se pistom prošetale glumica Andie MacDowell (60), pjevačica Cheryl (35) i plus size model Iskra Lawrence (28), ali najveće oduševljenje i ovacije publike dobila je Eva Longoria (43).

Omiljena zvijezda "Kućanica", koja je prije samo tri mjeseca rodila sina Santiaga Enriquea, samouvjereno je nosila kratku haljinu sa šlepom talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, a ovo joj, rekla je, nije bio prvi poslovni angažman otkad je postala majka. Prije nego što je izišla na pistu, koja je bila postavljena na obali rijeke Seine, američka glumica meksičkih korijena kolegici Aji Naomi King (33) otkrila je kako "ima užasnu tremu".

- Baš se bojim! Ja ovako niska, s kratkim nogama, valjda me ove profesionalne manekenke neće pregaziti! - našalila se na vlastiti račun simpatična Longoria.

Inače, Eva se još u kolovozu vratila na set showa "Grand Hotel", u kojemu će biti glavna producentica, a o usklađivanju majčinstva i karijere tad je izjavila: "Naravno da ću zbog sina malo usporiti tempo. Prije sam svaki projekt na kojem sam radila doživljavala kao svoju bebu, ali sad zbilja imam dijete, i ono je prioritet".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:55