ZVIJEZDE U KAZALIŠTU VIDRA

FOTO: ŠTO JE LJUBAV BEZ KOMEDIJE? Pogledajte tko je sve bio na subotnjoj premijeri nove hit predstave 'Julijin balkon'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.04.2019. u 10:42

Promo

Matea Elezović Brdar, Mladen Kovačić i Ana Vilenica; Jakov Sedlar i Almira Osmanović

 

U subotu je u zagrebačkom kazalištu Vidra održana svečana premijera nove predstave "Julijin balkon" u produkciji Hit teatra te prema autorskoj ideji njegove voditeljice Matee Elezović Brdar.

Glumački trio - Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović Brdar - pozabavio se slavnim Shakespeareovim kazališnim komadom i najljepšom ljubavnom pričom svih vremena o Romeu i Juliji - i svojim ih maštovitim transformacijama i prpošnom glumačkom igrom "odjenuo" u pitku, lepršavu komediju sa sretnim završetkom koja je ispraćena dugim pljeskom i komplimentima premijerne publike.

Promo

Matea Elezović Brdar, Mladen Kovačić, Ana Vilenica

Promo

Petra Težak i Mirna Medaković

 

Promo

Jakov Sedlar i Almira Osmanović

Promo

Ante Krstulović, Matea Elezović Brdar, Robert Kurbaša

 

Da je smijeh uvijek najbolji lijek, potvrdila su brojna poznata lica iz zagrebačkog glumačkog i javnog života koji su pohrlili u Vidru pružiti podršku kolegama.

Tako su iz prvih redova predstavu pratili i do suza se smijali glumci Robert Kurbaša, Matija Prskalo, Petra Težak, Mirna Medaković, Petra Vukelić i drugi, a nisu je propustili ni književnica Sanja Pilić i redatelj Branko Ištvančić.

"Najviše ocjene", baš kao u popularnom showu "Ples sa zvijezdama", "Julijinom balkonu" dala je naša proslavljena balerina Almira Osmanović, koja je u Vidru povela životnog partnera, redatelja Jakova Sedlara, a svog je supruga u kazalište izvela i omiljena voditeljica Anja Alavanja Romac.

Nakon rasprodane premijere i reakcija oduševljene publike, sljedeća izvedba "Julijinog balkona" na daskama Vidre zakazana je za subotu 13. travnja.

Promo

Sanja Pilić i Ante Krstulović

Promo

Robert Kurbaša

 

Promo

Jadranka i Matko Elezović

Promo

Anja Alavanja Romac sa suprugom Željkom

Promo

Branko Ištvančić, Sanja Pilić, Matija Prskalo, Jura Gašparac

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo