OPTIMISTIČNI

FOTO: 'SVAKI NOVI UDAH JAKO GA BOLI, ALI HRABAR JE' Tajčinu suprugu morali su rezati rebra kako bi došli do pluća i napravili mjesta za disanje

 FACEBOOK

Matthew Shane Cameron, koji boluje od četvrtog stadija raka pluća, operiran je u ponedjeljak, a glavni cilj zahvata bio je ukloniti vodu iz desnog plućnog krila, koja mu je uzrokovala velike bolove i probleme s disanjem.

Prije operacije supruga Tatjane Matejaš Cameron, poznatije kao Tajči, u bolnici je posjetio i svećenik te održao misu na kojoj se pomolio za Matthewovo brzo ozdravljenje.

Naša pjevačica, koja je postala regionalna zvijezda nakon što je 1990. nastupila na Euroviziji s pjesmom 'Hajde da ludujemo', na Facebooku je objavila vijest koja je obradovala njezine prijatelje i obožavatelje - zahvat je bio uspješan, suprug se probudio iz anestezije i polako se oporavlja.

- Morali su mu rezati rebra kako bi došli do pluća i napravili mjesta za disanje... Matthew je bio iznimno hrabar, iako se vidi da ga svaki udah neizmjerno boli - napisala je Tajči.

U drugom osobito dirljivom statusu pjevačica se zahvalila svima koji im svo ovo vrijeme šalju pozitivnu energiju i misle na njih u najtežim životnim trenucima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:02