NISU MU BAŠ SVI POVJEROVALI

FOTO: 'TETOVAŽA JE BILA SAMO MALI IGROKAZ U MOJOJ REŽIJI! Luka Rok napokon objasnio sve, pa i prirodu odnosa s Anezi: 'Nije mi dužna polagati račune'

 
 INSTAGRAM

Nakon što se u srijedu ujutro pohvalio snimkom iz salona za tetoviranje, gdje je na podlaktici skicirao Anezino ime, s kojom je boravio u reality showu "Big Brother", te datum njihova upoznavanja, Luka Rok Medunović (23) sad je objavio kako je sve, naravno, bila potpuna laž. Naime, umjesto imena fatalne plavuše iz Vrsara, bivši BB stanar na ruci će trajno nositi - lava s krunom.

- Nisam toliko lud da istetoviram Anezi! Ovo je bio mali igrokaz u mojoj režiji i uspio sam vas uvjeriti u nešto što nije istina. Zapravo - sami ste se uvjerili upravo u ono u što i želite vjerovati! Jer na kraju dana - ako laž ponoviš sto puta, ona postaje istina!

Što mislite, ako vas je amater uspio zavarati, koliko tek profesionalci mogu izmontirati i baciti udicu koju vi, narod, s guštom zagrizete? - mudrovao je u srijedu navečer Luka Rok na Instagramu, očito ponosan na svoju malu predstavu, iako je većina u istu sumnjala još od samoga početka.

Bivši stanar Big Brother kuće također je iskoristio priliku i trenutak kako bi objasnio prirodu svoje veze s Alenom Nezirević (31), koja se i dalje natječe u showu.

- Alena je moja prijateljica za cijeli život i koliko ja znam, ona je slobodna žena, baš kao što sam i ja slobodan muškarac. I smiješno mi je što mislite da je ona dužna meni ostati vjerna i polagati mi račune. Anezi i ja nismo u vezi i ona smije raditi baš sve što osjeća i misli da je dobro za nju i njezin život. I uvijek će imati moju punu potporu jer je čista i predivna duša - napisao je Luka Rok na Instagramu.

- Kome si ti uopće bitan i što koga briga što ti pišeš po sebi ? Koji umišljen lik! Manja bi budala bio da si stvarno istetovirao to ime, nego ova situacija u kojoj misliš da si pametan. Da si iole inteligentan, sakrio bi se u mišju rupu i čekao da te svi čim prije zaborave - komentirali su neki pratitelji.

Kako sam i obecao u live-u, nova tetovaza Ha ha Kao sto mozete vidjet na drugoj slici nisam toliko lud da istetoviram Anezi. Ali zanimljiva je jedna stvar... Uz malo domisljatosti i montaze video priloga ja sam u par SATI uspio dici na noge te smijesne medije i na kraju krajeva vise novinskih portala prenjele su ovu istu vijest! Da li sam ja bilo gdje vas lagao? Nisam u nijednom trenutku priznao da sam istetovirao Anezi na ruku, niti vama niti novinarima! Objavio sam video gdje ljepim skicu tetovaze. Nista vise. A svejedno se prosirila vijest da je Luka Rok to ucinio i to je ako se pita masu? Istina... Ovo je bio mali igrokaz u mojoj reziji i uspio sam vas uvjeriti u nesto sto nije istina. Zapravo... Sami ste se uvjerili UPRAVO U ONO STO I ZELITE VJEROVAT! Jer na kraju dana nije vazno istina ili laz, svatko ce vjerovat u ono sto zeli vjerovat. Ima i ona poznata... "Ako laž ponoviš 100 puta ona postaje istina" Na tom principu radi vecina nasih medija nazalost. Istina je ta da jalni ljudi samo cekaju razlog da bi ocrnili nekog bila ta neka informacija laz ili istina te s time makar na kratko zaboravili na svoje jadne, male mizerne zivote i sudbine. Pojedinci naravno, ne svi. Sta mislite onda ako vas je amater uspio zavarat, koliko vam tek profesionalci mogu izmontirat i bacit udicu koju narod (vi) s gustom zagrizete? I opet ponavljam, ne vjerujte bas svemu sto vam mediji serviraju... I da razrjesim jednom zauvijek po pitanju Anezi jer me tlacite s tim pitanjem danima. Alena je moja prijateljica za cijeli zivot i koliko ja znam slobodna zena, bas kao i ja slobodan muskarac. I smijesno mi je kako mislite da je ona duzna meni ostat vjerna i polagat mi racune. Anezi i ja nismo u vezi i ona smije raditi bas sve kako osjeca i misli da je dobro za nju i njen zivot :) I imat ce uvijek moju punu podrsku jer je čista i predivna duša! Volite se, postujte se i manje osuđujte druge a više gledajte sebe. Biti ce te tada mnogo zadovoljniji samim sobom i pozitivniji. A pozitivom ce te privuci iskljucivo POZITIVU! Lijep pozdrav ☺✌ "Let the dogs bark, the lion is still the king!" @inkfreak @blackrosetattoonovalja #tataigre #relax #calma #new #tattoo #lion #king

A post shared by Luka Rok Medunović & Picasso (@luka_rok) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:52