JAZINE OPEN AIR

FOTO: The Prodigy prašili žestoko i bez predaha, fanovi se požalili: 'Prekratko je trajalo!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.07.2016. u 09:31

Zadar, 010716.
Parkiraliste kosarkaske dvorane Jazine. Nastup grupe The Prodigy na zadarskom Jazine Open Airu koji je jedan od rijetkih samostalnih koncerata na aktualnoj europskoj turneji. Foto: Jure Miskovic / CROPIX
CROPIX

Prostor pored dvorane Jazine postao je u petak navečer arena za sve 'ratnike', kako članovi grupe The Prodigy oslovljavaju vojsku svojih fanova - prema riječima Keitha Flinta, 'izlazak na stage je kao odlazak u bitku', piše Zadarski.hr.

Britanski electro-punk band The Prodigy žestoko je prašio sat i 15 minuta na Ravnicama, gdje je podignuta velika bina za njihov nastup na 'Jazine Open Air' koncertu u Zadru.

 

Od zadnjeg nastupa Liama Howletta, Keitha Flinta i Maxima u Dalmaciji prošlo je više od tri godine, kada su nastupili u Šibeniku. U međuvremenu, na prostoru pored dvorane Jazine, Zadar je ugostio Manu ChaaLennyja KravitzaSantanu...

Koncert u Zadru, prema izjavama članova benda The Prodigy, mogao bi biti dio njihove posljednje turneje.

The Prodigy su za nastup donijeli najveću ikad postavljenu produkciju u Zadru, kompletna oprema dolazi iz nekoliko europskih zemalja, piše  Zadarski.hr.

To je u skladu s njihovom 'teškom, glasnom i agresivnom' glazbom te eksplozivnim nastupom u kojem su u petak navečer u Zadru uživali njihovi fanovi, koji su se na kraju požalili da je njihov solo nastup ipak trajao prekratko.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo