TAJNA MLADOLIKOG IZGLEDA

FOTO: VETERINARSKI PRIPRAVAK UMJESTO ODLASKA POD NOŽ Jedna od najljepših holivudskih glumica za savršeno ten koristi balzam omiljen među farmerima

 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Raquel Welch još od '60-ih slovi za jednu od najseksepilnijih glumica, a ni danas nije ništa drugačije - s obzirom na njezin besprijekoran izgled, iako će u rujnu ove godine proslaviti 77. rođendan, teško da joj i dvostruko mlađe kolegice mogu biti ikakva konkurencija.

Zanosna američka glumica englesko-bolivijskog podrijetla ovih dana u Los Angelesu je promovirala svoj novi film 'How To Be A Latin Lover', ali umjesto pitanja o ulozi, sve je zanimala upravo tajna njezine vječne mladolikosti.

Dobitnica prestižne nagrade Zlatni globus svojedobno je izjavila kako vitku liniju održava bezgluteinskom prehranom i jogom, koju vježba svaki dan, a trening joj traje najmanje sat i pol.

Prod DB © 20th Century Fox / DR
FANTASMES (BEDAZZLED) de Stanley Donen 1967 USA
avec Raquel Welch
strip-tease, sexy, danse du ventre, sensualite, spectacle, Image: 173672551, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies
Profimedia, Visual movies

Atraktivna Welch već godinama nosi perike jer joj one, kaže, 'uvelike olakšavaju život', a glumica ima i vlastitu tvrtku koja ih proizvodi.

Što se tiče njezine kože, Raquel tvrdi da je prava sretnica jer još od puberteta ima savršen ten, a kako bi takav i ostao, zvijezda filma 'Fantastic Voyage' nikada ne koristi sapun jer upravo on najviše isušuje kožu.

Welch se također kune kako nikada nije bila ni na jednom estetskom zahvatu, a umjesto botoksa koristi neobičnu, ali čudotvornu kremu.

- Svaku večer prije spavanja na lice nanesem sloj balzama za njegu kravljeg vimena. Da, dobro ste čuli, vimena! Taj veterinarski pripravak omiljen je među farmerima, a i ja ga naprosto obožavam. Od njega mi je koža ujutro glatka, nahranjena i zategnuta - otkrila je holivudska ljepotica, a prenose strani mediji.

Pakiranje veterinarske kreme može se kupiti za svega desetak dolara (nešto manje od 70 kuna).

Reuters

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 22:16