NOS ZA BIZNIS

FOTO, VIDEO: BRENDIRAJU SE PO DOMOVINI I INOZEMSTVU Dvije seksi Splićanke u dvoboju, koja se zna bolje promovirati i prodati?

 INSTAGRAM

Severina se za američku mini turneju, u sklopu koje je nedavno nastupila u Chicagu i Las Vegasu, pripremala u maniri prave zvijezde, kako i priliči najpopularnijoj glazbenici u regiji.

No osim napornih proba, što pjevačkih, što plesnih, Splićanka je uoči koncerata u Sjedinjenim Američkim Državama udružila snage sa sugrađankom Mirandom Viđak, bivšom manekenkom i dizajnericom, koja već godinama živi u Los Angelesu.

Tako je Miranda Severini osmislila kolekciju odjeće i modnih dodataka inspiriranu njezinim novim hit singlom 'Otrove' te hashtagovima 'volim što se volimo' i 'ljubav se ljubavlju vraća', koje je pjevačica popularizirala na društvenim mrežama.

Majice dugih i kratkih rukava, šilterice i platnene torbe po cijeni od 25 do 40 dolara (od 170 do 270 kuna) dostupne su na internetskoj stranici severinastore.com, a na društvenim mrežama reklamira ih i Severinin suprug Igor Kojić.

Nos za biznis definitivno ima još jedna Splićanka, Lidija Bačić. Nakon što je prije tri tjedna objavila novi singl 'Glupacho moja', seksepilna plavuša promovira ga majicama specijalno dizajniranima za tu prigodu.

Obožavatelji su se odmah pomamili za njima, a sudeći po komentarima, bit će najveći hit među srednjoškolcima na maturalnim putovanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:23