HOĆE LI USPJETI?

FOTO, VIDEO: KAKVA SULUDA IDEJA! OVO JOŠ NIKAD NIJE VIĐENO NA EUROSONGU Bjelorus na pozornicu želi gol i s vukovima

 Screenshot YouTube / Instagram

Aleksandar Ivanov, umjetničkog imena Ivan Saša, ovogodišnji je predstavnik Belorusije na Eurosongu, no ono po čemu je poseban je činjenica što želi nastupiti potpuno go kako bi dočarao smisao svoje pesme ‘Help You Fly' koja govori o slobodi.

No, ni to nije sve. Ivanov se nada u nastup uvesti i nešto cirkuske atrakcije, ako se to tako uopće može nazvati. Naime, digitalne vukove iz videospota na pozornici u Stockholmu planira zamijeniti pravim vukovima!

Obzirom da divlje životinje na pozornici nisu uobičajena stvar, a u većini zemalja zakonom su zabranjeni cirkusi sa životinjama, pa tako i u Švedskoj, čisto sumnjamo da će mladi Bjelorus uspjeti u svojoj namjeri. Čak unatoč tome što su posljednjih godina izvedbe jednako važne izvođačima i gledateljima kao i vokalne sposobnosti.









No, budući da se najveće europsko glazbeno natjecanje prenosi uživo, sve je moguće. Organizacija Eurosonga još nije izrazila služebni stav o ovoj ideji.

Međutim, na službenoj stranici Eurosonga u kratkom intervjuu koji su odradili s Ivanom Sašom, glazbenik je rekao: ‘Želio bih skrenuti pažnju na mističnu atmosferu u svom nastupu i zapravo osim mene na pozornici će biti još jedan neočekivani lik. Samo gledajte!’

Ivanov je također vrlo eksplicitan na svom profilu na Instagramu.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:46