FANOVI JEDVA DOČEKALI

FOTO, VIDEO: SEVERININ NOVI ALBUM NAPOKON JE VANI! Pogledajte i 'vrući' spot za naslovnu pjesmu 'Halo' koji je objavila zgodna Splićanka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.02.2019. u 13:28

Danilo Pavlović

 

Severinin album "Halo", koji već duže vrijeme slovi kao najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja od petka je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje glazbe.

Kako je i najavljeno, u drugoj polovici veljače, svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv - "Halo", u petak točno u podne premijerno je objavljen i spot.

Singl "Halo" potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova "Magija", "Tutorial" i "Otrove", čiji ukupan broj pregleda na YouTubeu iznosi čak 126 milijuna, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić.

- Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima te suradnicima, koji su mi pomogli napraviti 'Halo': Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević, Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders i Giorgos Sampanis - rekla je Severina.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo