SPECIJALNI ZADATAK

FOTO: VRUĆE SCENE U BIG BROTHERU Stanarke izvele seksi ples kao u striptiz klubu, Anezi je sve oduševila, potrudili se i dečki...

 
 RTL

S obzirom da svi stanari BB kuće vole glazbu, Big Brother odlučio im je na neki način udovoljiti. Naime, svi su dobili specijalan zadatak - moraju osmisliti senzualnu koreografiju na temelju videospota koji im Veliki Brat pušta svaki dan.

Pjevačici Anezi ovo je bio itekako lagan zadatak kojeg se odmah primila i tako osmislila, zajedno s ostalim stanarkama, zavodljivu koreografiju.

Iako je Luciji u početku bilo malo neugodno dok je izvodila seksi ples u čipkastom kombinezonu, mrežastim samostojećim čarapama i zavodljivim štiklama, s vremenom se potpuno prepustila pjesmi, piše RTL.

Muški dio stanara također se potrudio, a kako su djevojke reagirale na njihovu seksi koreografiju i jesu li dečki dorasli curama, saznat ćemo u emisiji u petak navečer.

Kako je izgledao seksi ples, pogledajte u videu na ovom linku.

Stižu dva nova stanara!

Nakon što je Nikola već danima pričao kako ne može više glumiti da je Matijin brat, a i Matija je u istim problemima, obojica su odlučili konzultirati se s Big Brotherom u ispovjedaonici.

Nakon što su "braća" objasnila svoje razloge zbog kojih više ne žele biti dio "obitelji Ban", Veliki Brat dao im je dvije opcije. Njegova ponuda trajala je kratko pa su za odluku imali samo nekoliko minuta.

Ali to nije sve jer iznenađenjima nikad kraja kad je Big Brother u pitanju!

Voditeljica showa Antonija Blaće javit će se uživo iz kuće u koju će uvesti još dva nova stanara! Kako će stanari reagirati na pridošlice, te što su BB "braća" odlučila i koja su to dva nova stanara koja će se upustiti u avanturu života, gledatelji će saznati u petak navečer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:44