HRVATSKO-IRSKA VEZA U AMERICI

FOTO: 'ZAJEDNO SMO DVIJE, ALI POZNAJEMO SE VEĆ 16 GODINA' Naša glumica koja je uspjela u Hollywoodu napokon pokazala muškarca s kojim je trudna

 
 INSTAGRAM

Zvijezda američke hit TV serije "Banshee" Ivana Miličević (43) sljedeći mjesec rodit će prvo dijete. Glumica hrvatskih korijena, koja od pete godine živi u SAD-u, svo ovo vrijeme svoj privatni život uspjela je držati podalje od javnosti, ali nedavno je na društvenoj mreži otkrila sve što su njezini obožavatelji htjeli znati.

Naime, nakon što je objavila sretnu vijest o trudnoći, svjetski mediji počeli su nagađati tko je bebin otac - najviše se spominjao novozelandski glumac Antony Starr (42), Ivanin kolega iz "Bansheea", ali ispostavilo se kako su ta šuškanja apsolutno netočna.

Kako bi jednom zauvijek stala na kraj tračevima, Miličević je na Instagramu napokon pokazala muškarca s kojim čeka dijete - njegovo ime je Paddy Hogan, Irac je i bavi se ugostiteljstvom. Par se i zaručio, a naša glumica, koja je izgradila uspješnu karijeru u Hollywoodu, objasnila je i povijest njihove veze.

- Ovo je čovjek kojeg volim! Zajedno smo nešto manje od dvije, ali poznajemo se već 16 godina! - napisala je Ivana na Instagramu. Osim nove, objavila je i 15 godina staru fotografiju, nastalu na novogodišnjem dočeku u Brazilu, na kojemu je bila s Paddyjem.

Fanovi su sretnom paru čestitali na zarukama i skorom rođenju prinove.

- Kakva predivna ljubavna priča! Uživajte, volite se! - poručili su im.

This is my #Irishman swoon! He should give man lessons. @paddyhogan1

A post shared by Ivana Milicevic (@ivanamilicevic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. ožujak 2024 15:00