VANJA RUPENA

FOTO: 'ŽENA KOJA NE STARI! SJAJIŠ POPUT ZVIJEZDE!' Jedna od najljepših Hrvatica pojavila se u Zagrebu i sve očarala mladolikim izgledom

 
 Tea Cimas, Neja Markicevic / HANZA media

Umažanka Vanja Rupena (39) titulu Miss Hrvatske osvojila je 1996. godine, a na svjetskom izboru ljepote natjecala se u Indiji.

Atraktivna Vanja danas sa suprugom, talijanskim ekonomistom Raffaeleom Franciosom, i sinom Giovannijem (5) živi u Milanu u Italiji, gdje naša ljepotica vodi i uspješnu modnu agenciju.

Iako se Rupena rijetko pojavljuje u javnosti, nedavno je bila u Zagrebu, a njezina pojava i dalje s punim pravom izaziva golemu pozornost. Naime, Umažanka na pragu 40. godine i dalje izgleda senzacionalno, mnogima čak i bolje nego kad je postala Miss - prirodna je i zrači jednostavnošću te seksepilom, a što je najbolje, ništa na njoj nije rezultat estetskih korekcija.

Fotografijama ponovnog susreta i druženja s Vanjom na Instagramu su se pohvalili radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko te pjevačica i glumica Nives Celzijus. Upravo je ovaj trojac prije skoro deset godina zajedno vodio Hrvatski radijski festival u Opatiji, a Petko je na društvenoj mreži objavio i staru fotografiju te zaključio kako mu prijateljice izgledaju bolje nego ikad.

- Prekrasna. Žena koja ne stari! Sjajiš poput zvijezde! - neki su od komentara ispod fotografija na Instagram profilu Vanje Rupene.

Ekipica na okupu, 10 godina poslije @daliborpetko #vanjarupena

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

#me #work #lingerie #lovemyjob #vanjarupena

A post shared by Vanja Rupena (@vrmodelsmanagement) on

#me #women #commercial #model

A post shared by Vanja Rupena (@vrmodelsmanagement) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:53