UŽIVANCIJA

FOTO: ZVIJEZDA 'SPASILAČKE SLUŽBE' NA HRVATSKOM JADRANU 'Skoknuo sam na kupanje. Ovdje je odlično!'; U Lijepoj našoj inkognito bila i slavna reperica?

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.06.2019. u 14:29

INSTAGRAM

 

David Hasselhoff (66) početkom ovoga tjedna stigao je na grčki otok Mikonos, gdje se ove godine održava Gumball 3000, najskuplji i najekskluzivniji cestovni reli na svijetu.

A dok boravi u Europi, slavni američki glumac, kojeg smo gledali u kultnim TV serijama "Knight Rider" i "Spasilačka služba", odlučio je obići i neka druga mjesta, a među njima se, osim Crne Gore te Albanije, našla i - naša obala!

 

- Skoknuo sam na kupanje u Hrvatsku! Ovdje je odlično! - napisao je Hasselhoff kraj fotografije na kojoj pozira u plićaku, no točnu lokaciju ipak nije otkrio.

S Davidom putuje i njegova treća supruga, 28 godina mlađa Hayley Roberts.

A čini se kako je u Hrvatskoj bila i američka reperica Eve (40), čiji je suprug Maximillion Cooper (47), engleski poduzetnik i organizator spomenutog relija Gumball 3000.

Naime, bračni par na Instagramu se pohvalio fotografijom s rive, a s obzirom da se iza njih vidi brod nazvan Jadran, jedna pratiteljica odmah je zaključila: "Ajme, u Hrvatskoj ste! Dobrodošli!".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo