CELEBRITY DAY

FOTOSOFIA U ZAGREBAČKOJ TVORNICI ZABAVE Našeg poznatog glumca skinuli do pasa, a omiljena TV voditeljica postala pomahnitala mladenka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.06.2019. u 15:24

Fotosofia

 

Sve je prštalo od odličnih ideja i dobre zabave u zagrebačkom Katranu gdje je u carstvu komičara Marija Petrekovića održan 14. Celebrity Day. Ondje su polaznici Fotosofije, besplatnog seminara pod vodstvom fotografa Damira Hoyke, snimali kreativne portrete glazbenika, sportaša, glumaca, TV voditelja...

- Svaki put me ponese pozitina energija i zaigranost polaznika seminara, tako da rado pristajem na svakakve ludosti. Ovaj put su me skinuli do pasa, a sljedeći, tko zna? No mislim da ću skidanje do kraja ipak prepustiti nekom mlađem, a ja ću i iduće godine biti na raspolaganju za neke druge originalne ideje - rekao je zagrebački glumac Goran Grgić.

Stalna gošća Celebrity Daya je meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar koja je na set došla unaprijed pripremljena, s jasnom vizijom svog portreta.

- Ovo je idealna prilika za snimanje 'otkačenih' fotografija. Napokon sam realizirala ideju koju već godinama nosim u svojoj glavi, a to je da me fotograf snima dok po meni pljušti voda k'o iz kabla! - otkrila je Dunja Mazzocco Drvar.

 

I TV voditeljici Barbari Kolar također se ostvarila dugogodišnja želja - da je napokon javnost doživi i kao mladenku. I to ne bilo kakvu.

- Uživam na snimanjima koja su atipična i čiji rezultat nisu samo dokumentarne fotografije, već i priča. Iako sam se odlično zabavila na svim setovima, najviše sam uživala u ulozi pomahnitale mladenke - rekla je Barbara koja je na jednoj od fotografija za svog mladoženju odabrala organizatora Fotosofije - Damira Hoyku.

- Ovo je bilo jedno od snimanja na kojima osjetiš da si kao Alisa propao u drugi svijet - svijet u kojem su svi šašavi. To ti se očito dogodi kad u Petrekovićevo carstvo prepuno inspirativnih interijera i 'pomaknute' rekvizite umiješaš raspoložene modele. Zato sam beskrajno zahvalan svima na setu - od seminarista do domaćih zvijezda - što su pucali od kreativnosti i ponovno pomaknuli svoje granice - rekao je Hoyka.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo