NATJECANJE U LISABONU

FRANKA OTKRILA TKO JE NJEN FAVORIT ZA POBJEDU NA EUROSONGU I KAKO SE OSJEĆA NAKON SVEGA 'Malo sam tužna, ali istodobno i ponosna'

 
Franka Batelić
 Rafael Marchante / REUTERS

Nakon što je u utorak s pjesmom "Crazy" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, ali nije prošla u finale, Franka Batelić (25) za Glas Istre otkrila je kako se osjeća i tko će joj biti glavni favorit u velikoj završnici, koja se u lisabonaskoj Altice Areni održava u subotu.

- Nisam ni ljuta ni razočarana. Ostavila sam srce na pozornici, cijela ekipa dala je sve od sebe... Ovo je bilo veliko iskustvo i neponovljivi doživljaj za sve nas... Stati na eurovizijsku pozornicu i pjevati pred milijunima gledatelja za mene je već pobjeda.

Naravno, malo sam i tužna - ipak su mjeseci truda i rada iza nas... No istodobno sam i jako ponosna na sve koji su bili uz mene na ovome putu... Zahvaljujem se svima koji su glasovali za nas i nadam se da vas nisam razočarala - rekla je Batelić za Glas Istre.

Otkrila je i kako joj se od svih ovogodišnjih natjecatelja najviše sviđa francuska pjesma "Mercy", koju izvodi duo Madame Monsieur. A kako će Frankin favorit proći kod europskih gledatelja, saznat ćemo u velikom finalu, u subotu 12. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:02