DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI

'GDJE DA STAVIM NOGE, ŠTO ĆU S NOGAMA?' Odvjetnik koji je poslije sudara prvi pomogao princu Philipu (97): 'Na rukama mi je bila njegova krv...'

 
 Profimedia

Nakon što je u četvrtak imao prometnu nesreću, vojvoda od Edinburgha, engleski princ Philip (97), oporavlja se kod kuće nakon što su ga pregledali liječnici i ustvrdili kako, srećom, nije ozlijeđen. Ipak, njegovo stanje motrit će se još barem 48 sati kako bi se eliminirale sumnje na eventualni potres mozga ili neke druge ozljede unutarnjih organa.

Kako piše Daily Mail, princ je i dalje jako potresen zbog sudara u kojem su sudjelovali njegov Land Rover i Kia. U drugom vozilu bile su dvije žene i desetomjesečna beba. Dijete je prošlo bez ozljeda, dok je jedna putnica slomila ruku, a drugoj je stradalo koljeno, pa su obje zadržane u bolnici.

Prvi koji je poslije nesreće pomogao vojvodi od Edinburgha bio je odvjetnik Roy Warne (75).

- Princ je u prevrnutom autu ležao na boku, a kad sam mu prišao, pitao me: 'Gdje da stavim noge, što ću s nogama?'... Nekako sam ga uspio izvući van, odmah je došla policija i alkotestirala ga - utvrđeno je da nije pio... Na rukama mi je bila Philipova krv... - prepričao je Warne, a prenosi Daily Mail.

Vojvoda od Edinburgha poslije je izjavio kako se sudario s drugim autom jer "ga je zaslijepilo sunce".

File photo dated 11/5/2018 of the Duke of Edinburgh, 97, who was left
Profimedia, Press Association
kraljica Elizabeta II i princ Filip snimljeni 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:48