LJUBAVNI TROKUT

GLAVNI ZAVODNIK NAJSLAVNIJEG EUROPSKOG FESTIVALA Frontmen Coldplaya u samo nekoliko dana na kultnom festivalu spetljao se s dvije slavne kolegice?

 Profimedia, Getty Images

Chris Martin, 40-godišnji frontmen megapopularnog benda Coldplay, i 19 godina mlađa Dua Lipa upoznali su se prije nekoliko mjeseci kad su surađivali na njezinu singlu 'Homesick'.

Svo ovo vrijeme su se, pišu britanski mediji, dopisivali, a na festivalu Glastonbury navodno su se i ljubili u VIP loži, barem tako tvrde posjetitelji glazbenog spektakla.

I Martin i engleska pjevačica kosovskog podrijetla jedva su stigli demantirati medijske natpise o potencijalnoj novoj ljubavi, a rokera su već povezali s drugom kolegicom - 32-godišnjom Amerikankom Katy Perry.

Sweet treats

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Glitter glitter

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Naime, u subotu navečer par je zajedno bio na koncertu hip hop umjetnika Stormzyja, također na Glastonburyju, a poslije su ih vidjeli i kako se drže za ruke.

- Katy se ogrnula predimenzioniranim kaputom, a skrivala se i iza velikih sunčanih naočala, ali obožavatelji su je ipak prepoznali. Kad su Chris i ona shvatili da su razotkriveni, brzo su se razdvojili, ali bilo je prekasno. Tračeve više nisu mogli zaustaviti - prenose mediji.

Perry je nedavno izjavila kako su je oduvijek privlačili Britanci, zato je, našalila se na vlastiti račun, i bila u braku s komičarom Russellom Brandom, a ljubila je i njegova sunarodnjaka, također glumca, Orlanda Blooma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:30