LUDI ULAZAK U 2016.

GLAZBENA PONUDA ZA SILVESTROVO VRAĆA NAS U DOBRA STARA VREMENA Za novogodišnji doček domaće zvijezde rasprodale baš sve ulaznice

Uz klubove i hotele, gradski trgovi također zovu na dobar provod i ludi ulazak u 2016.
 Robert Fajt / Nikola Vilić / Maja Zlatevska / EPH

Medena će eksplodirati - najavljuju Dražen Zečić i Mate Bulić, koji su za Silvestrovo udružili snage i rasprodali ne samo zabavu u povodu dočeka Nove godine, nego i reprizu dočeka 1. siječnja.

Kraljevi zabavne glazbe najavljuju pregršt zabave, uz jelovnik sastavljen od pršuta, kobasica, odojka i ostalih specijaliteta omiške i drniške krajine, a jedino im je žao da svi koji su u 2016. godinu poželjeli ući uz njihove pjesme to ipak neće moći učiniti jer hotel jednostavno nije dovoljno velik da primi sve zainteresirane.

Fešta do jutra

No, Zečić i Bulić nisu jedini zabavljači koji su uspjeli rasprodati karte za najluđu noć u godini. Neokrunjena kraljica zabave Maja Šuput također je prodala sve ulaznice za novogodišnji doček u hotelu Olympia u Vodicama, a kako je krenulo i ona će, vele, rasprodati repriznu feštu na kojoj nastupa 1. siječnja.

Joško Čagalj Jole 31. prosinca nastupa u hotelu Mepas u Mostaru, a njegov kolega Giuliano Đanić rasprodao je mjesta za novogodišnji doček u splitskom hotelu Park.

Što se dočeka na otvorenom tiče, organizirali su ih brojni hrvatski gradovi, a unatoč ne baš povoljnoj vremenskoj prognozi nema sumnje da će trgovi i ove godine biti itekako posjećeni.

Na toplom jugu, u Dubrovniku, tako će pozornicu na Stradunu podijeliti grupa Silente i Severina Kojić. U Splitu će slavljenike uveseljavati Psihomodo pop i TBF.

U silvestarskoj noći Puljane i njihove goste na Forumu će zabavljati Massimo Savić.

Rock’n’roll zabava

U Osijeku, na Trgu svetog trojstva, publiku će u 2016. uvesti grupe Pavel i Red roosters, dok će na glavnom, osječkom Trgu Ante Starčevića, svirati Crvena jabuka.

Varaždinci će u novu godinu ući nastupom Opće opasnosti, a stanovnici Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića dočekat će 2016. godinu s Teškom industrijom, Ninom Badrić i grupom Vatra. Ivan Dečak i njegov bend inače će u silvestarskoj noći nastupiti i u Karlovcu, također na Trgu bana Josipa Jelačića, s tim da će u Zagrebu Vatra svirati prva, dok će u Karlovcu nastupiti kao glavni izvođači i s nastupom startati oko 23 sata.

Od sjevera do juga

U Krapini će na Trgu Ljudevita Gaja 31. prosinca zasvirati Mejaši, a građani Rovinja ponoć će dočekati na Trgu maršala Tita s grupom Parni valjak. Na Hvaru će u novogodišnjoj noći svirati Bajaga i njegovi Instruktori.

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj, Jelena Rozga, dočekuje 2016. godinu velikim koncertom u Poreču.

Grupa Magazin ove godine nastupa u Makarskoj na Kačićevu trgu, a Prljavo kazalište svira u Šibeniku. Neno Belan sa svojim Fiumensima i Hladno pivo pobrinut će se da se Riječani koji se odluče u novu godinu ući na Korzu sjajno zabave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:51