STRAŠAN ZLOČIN

GLAZBENA ZVIJEZDA DIVLJAČKI PREBIJENA PA IZBODENA ŠKARAMA Policija za svirepo ubojstvo sumnjiči supruga, svemu su prethodile mučne bračne razmirice?

 
Priyani Jayasinghe
 Screenshot

Priyani Jayasinghe, najveća glazbena zvijezda Šri Lanke, ubijena je u svome domu u gradu Panaduri, objavio je u ponedjeljak portal The Mirror.

Policija je prvi telefonski poziv u pomoć dobila u nedjelju navečer, a nakon što su njihovi službenici stigli u kuću, pronašli su 51-godišnju Priyani teško ozlijeđenu i u kritičnome stanju.

Pjevačica je odmah prevezena u bolnicu Panadura Base Hospital, ali nije joj bilo spasa - nažalost, preminula je dok su je liječnici pokušavali stabilizirati.

Lokalni mediji pišu kako je glazbena diva prvo brutalno prebijena, a onda izbodena škarama, a glavni osumnjičenik za ubojstvo koje je zgrozilo Šri Lanku je njezin suprug Rasika Eden Prabhath. Policija je odmah izdala potjernicu za njim, a u ponedjeljak je napokon i potvrđeno kako je uhićen, i to blizu željezničke postaje u Panaduri.

Supružnici su navodno više od godinu dana imali bračne razmirice, a sumnja se kako je posljednja u nizu svađa bila i povod ubojstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:50