STRAŠAN ZLOČIN

GLAZBENA ZVIJEZDA DIVLJAČKI PREBIJENA PA IZBODENA ŠKARAMA Policija za svirepo ubojstvo sumnjiči supruga, svemu su prethodile mučne bračne razmirice?

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.07.2018. u 12:25

Screenshot

Priyani Jayasinghe

 

Priyani Jayasinghe, najveća glazbena zvijezda Šri Lanke, ubijena je u svome domu u gradu Panaduri, objavio je u ponedjeljak portal The Mirror.

Policija je prvi telefonski poziv u pomoć dobila u nedjelju navečer, a nakon što su njihovi službenici stigli u kuću, pronašli su 51-godišnju Priyani teško ozlijeđenu i u kritičnome stanju.

Pjevačica je odmah prevezena u bolnicu Panadura Base Hospital, ali nije joj bilo spasa - nažalost, preminula je dok su je liječnici pokušavali stabilizirati.

Lokalni mediji pišu kako je glazbena diva prvo brutalno prebijena, a onda izbodena škarama, a glavni osumnjičenik za ubojstvo koje je zgrozilo Šri Lanku je njezin suprug Rasika Eden Prabhath. Policija je odmah izdala potjernicu za njim, a u ponedjeljak je napokon i potvrđeno kako je uhićen, i to blizu željezničke postaje u Panaduri.  

Supružnici su navodno više od godinu dana imali bračne razmirice, a sumnja se kako je posljednja u nizu svađa bila i povod ubojstvu.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo