LJUBAVNE DRAME

HANNY SE TRUDI, A IGOR NE TRZA 'S njezine strane očito se razvijaju neki osjećaji, ali ja to želim spriječiti. Ne želim nikoga povrijediti!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.05.2018. u 11:44

Nova TV

S obzirom da se Višnja već izjasnila kako prema Igoru iz showa "Ženim sina?" ne gaji nikakve romantične osjećaje, zbog čega je i odlučila povući se iz utrke kako bi Hanny dobila svoju priliku, čini se da Igor od nje još nije odustao. I dok ga s jedne strane muči što mu Višnja ne uzvraća osjećaje, istodobno se i pribojava kako bi se Hanny u njega mogla i previše zaljubiti.

- Hanny se trudi, međutim, bojim se da je sve uzalud. Mislim da se s njezine strane razvijaju neki osjećaji, što ja svakako želim spriječiti kako na kraju ne bi ostala povrijeđena, a ja ne želim nikoga povrijediti - rekao je Igor, koji je dan proveo s Hanny na bazenima, a večer su završili romantičnom večerom, nakon koje je Hanny zaključila: "Cijeli dan daje neke naznake, kao, ajde, nešto će biti!". Hoće li Igor odustati od Višnje i posvetiti se Hanny, tek ćemo vidjeti.

Slična situacija je i kod Elvisa, koji se, nakon prethodnoga dana s Tihanom, posvetio Stanki. Zajedničko druženje proveli su na bazenima i masaži, a dan su začinili čokoladom i šampanjcem u jacuzziju.

- Elvis me iznenadio. Bilo mi je dobro s njim, ali da sam očarana, nisam - mogao se potruditi puno više - komentirala je Stanka, a on je priznao kako mu je ipak puno ljepše s Tihanom.

Nakon što je prethodnoga dana lutao sam po Dubrovniku, došao je red da se i Marko posveti djevojkama, pa je tako prva na redu bila Marija. Marko ju je odveo u šetnju po zidinama, što je nije previše impresioniralo, s obzirom da joj se nije dalo hodati, a nije ju zadivio ni Markov romantičan potez čitanja poezije.

- Nikad mi nitko nije citirao pjesme, ali ne bih sad da mi baš svaki dan čita - izjavila je Marija, a Marko je komentirao: "Gospođica ima neki osjećaj prema meni, a što je to, ne bih znao. Ipak je ona došla do finala iz određenog razloga i mora tu nešto postojati".

Nakon poezije, na Marijin nagovor, ali uz Markovo nećkanje, ipak su skočili u more i malo se okupali.

- Ne bih rekla da imam plus kod Marka, nego da Marko ima plus kod mene - istaknula je Marija, koja ne vidi neku veliku ljubav između njega i sebe.

- Da ovo prijateljstvo preraste u ljubav trebalo bi puno vremena, tako da za sad - ništa - dodala je, a hoće li ostati na tome, tek ćemo doznati.

Dok su se svi kandidati trudili oko djevojaka, Adnan je druženje prepustio mami Merimi. Budući da je dan bio rezerviran za Karolinu, odlučio je to ispoštovati unatoč tome što nije bio pretjerano oduševljen spojem.

- Ja ću danas izaći s njom, ali nemam ja što s njom puno pričati - rekao je. S obzirom da je podosta kasnio, kad je napokon stigao, Karolina ga je priupitala gdje je toliko dugo, na što joj je Adnan samo odbrusio: "Što me briga što ti mene čekaš!". Zbunjena Karolina i neraspoloženi Adnan uputili su se na tenis, no zabava nije dugo potrajala jer je Adnana ukliještilo u leđima, pa ga je Karolina vratila u hotelsku sobu, a druženje nastavila s mamom Merimom i Leom.

Jesu li kandidati blizu odluke kojoj će djevojci staviti prsten na ruku, doznat ćemo u idućim epizodama "Ženim sina?" na Novoj TV.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo