UŽIVA U HONG KONGU

HEIDI OPET U TOPLESU, ALI NISU SVI ODUŠEVLJENI 'Treba se malo više oznojiti u teretani... A i to neprestano dokazivanje ljubavi, postajete naporni!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.03.2019. u 14:49

INSTAGRAM

 

Heidi Klum (45) i Tom Kaulitz (29) trenutačno borave u Hong Kongu, a pratitelje na Instagramu redovito obavještavaju o svemu što rade, u čemu, sudeći po nekim komentarima, već pomalo i pretjeruju.

Da su manekenka i glazbenik zaljubljeni "preko ušiju" svima je jasno, no dio javnosti već je postao umoran od njihovih sladunjavih objava.

A fotografija koju je snimio Tom, na kojoj mu Heidi pozira u toplesu, ali okrenuta leđima, to jasno dokazuje. Dok su se mnogi divili figuri i dalje zanosne Nijemice, pojedinci su ipak primijetili kako Klum više ne izgleda kao u "zlatnim danima" kad je vladala svjetskim modnim pistama.

- I nju su stigle godine... Treba se malo više oznojiti u teretani... A i to neprestano dokazivanje ljubavi, zašto, koga to uopće zanima, iskreno, postajete naporni - komentirali su neki.

No Heidi je za tuđa mišljenja odlučila ne mariti. U nedavnom intervjuu izjavila je kako je sretna i ispunjena žena koja jedva čeka udati se za 16 godina mlađeg rokera.

- Moja djeca, Leni (14), Henry (13), Johan (12) i Lou (9), obožavaju Toma i neizmjerno se vesele vjenčanju. Da se mene pitalo, stala bih pred oltar onoga dana kad smo se upoznali! Jednostavno smo 'kliknuli' - rekla je Klum.

Manekenki će to biti treći, a glazbeniku prvi brak.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo