ZAHVALILA SE SVIMA NA BRIZI

I DRUGA OPERACIJA JE IZA NJE Glumica je ipak neustrašiva: 'Boljelo je, ali slušajte, svijet se raspada, što su moja usnica i rak kože naspram toga?'

 
 Getty Images

Jane Fonda (80) u ponedjeljak je u New Yorku promovirala novu, četvrtu sezonu Netflixove TV serije "Grace and Frankie", u kojoj ima jednu od glavnih uloga, ali je i koproducentica projekta, a nakon što je snimljena s flasterom na licu, Amerikanka je otkrila kako je nedavno bila na kirurškom zahvatu kako bi uklonila kancerogenu izraslinu s donje usnice, prenosi People Magazine.

Popularna glumica i kraljica fitnessa istoga dana gostovala je i u radijskoj emisiji voditelja Howarda Sterna, u kojoj se također osvrnula na svoje zdravstveno stanje.

- Ma slušajte, svijet u kojem živimo doslovce se raspada, što su moja usnica i rak kože naspram toga? Liječnici su, srećom, na vrijeme izvadili izraslinu i napravili biopsiju - da, boljelo je, ali čini se kako će sa mnom sve biti u redu. Hvala svima na brizi - izjavila je optimistična Jane.

Glumica je 2010. imala i kvržicu u dojci, koju je također odstranila. Tumor je otkrila na redovitom sistematskom pregledu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:36