ČESTITAMO!

IMAMO POBJEDNICU TREĆE SEZONE 'ZVJEZDICA'! Pet ih je ušlo je u superfinale: Đana Smajo, Martin Kosovec, Ani Gnand, Lucija Stipanović i Ivona Bilić...

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 02.06.2018. u 23:41

 • Screenshot

   

   

  U desetoj finalnoj emisiji "Zvjezdica" s tri nastupa briljirala je 15-godišnja Riječanka Lucija Stipanović te prema odluci žirija postala nova RTL-ova Zvjezdica.

  U prvom krugu natjecanja 10-ero kandidata predstavilo se članovima žirija: Miji Negovetić, Indiri Levak, Enisu Bešlagiću, Luki Nižetiću te Zdravku Šljivcu, a ovih pet ušlo je u superfinalni krug - Đana Smajo, Martin Kosovec, Ani Gnand, Lucija Stipanović te Ivona Bilić-Prcić.

  Žiri se našao na velikim mukama jer su svi kandidati odradili vrhunske izvedbe, ali samo njih troje moglo je proći u veliku završnicu u kojoj su se naposljetku našle Lucija, Đana i Ivona.

  Lucija Stipanović otpjevala je pjesmu "Adagio" i izazvala apsolutne ovacije žirija što je u konačnom zbiru bilo dovoljno za njezinu pobjedu. Već od samog prijavljivanja u "Zvjezdicama" 15-godišnja Lucija rekla je kako se nada da će se jednoga dana profesionalno baviti pjevanjem te kako je glazba njezin život.

  - Pobjeda je sama po sebi velika nagrada za trud koji ulažem u pjevanje, ali i za trud te znanje koji drugi ulažu u mene. Ako nakon pobjede u 'Zvjezdicama' nešto bude, bit će super, a ako ne, opet dobro - zaključila je nova RTL-ova Zvjezdica Lucija.

   

  RTL

  Lucija Stipanović

   

   

  Izdvajamo