TKO ZVONI?

INAČE SAMOZATAJNI IGOR POKAZAO DA IMA VRAŠKI DOBAR SMISAO ZA HUMOR Severinin suprug našalio se na račun vlastite obitelji i oduševio obožavatelje

 
 INSTAGRAM

Iako Severinu ljubi već dvije i pol godine, bivši nogometni vratar, 30-godišnji Beograđanin Igor Kojić, ne voli govoriti o svom privatnom životu, a da je itekako sretan, može se vidjeti po njegovim fotografijama na društvenim mrežama.

Nakon što mu je otac, folk pjevač Dragan Kojić Keba, prošli vikend završio na obavijesnom razgovoru u srpskoj Sigurnosno-informativnoj agenciji (BIA), i to zbog snimanja TV emisije, ali na lokaciji gdje inače borave zaštićena lica, Igor se na Instagramu na vrlo šaljiv način osvrnuo na situaciju oko koje se u čitavoj regiji stvorila poprilična medijska buka.

Naime, Kojić mlađi objavio je fotografiju interfona na kojemu su, umjesto prezimena, naljepnice oslovljene na policiju, BIA-u, tužbu, socijalnu službu, paparazze i sekundarne sirovine.

Sudeći po brojnim komentarima, Igorova šala na račun vlastite obitelji oduševila je njegove fanove.

- Je li istina da Kebina nova pjesma ima dalmatinski šmek i da se zove 'BIA san ti drag' - napisao je jedan obožavatelj.

Bivši golman imao je vrlo maštovit odgovor i na prijateljičino pitanje "a na koje da mi pritisnemo".

- Pa pazi, prvi i drugi (policija i BIA) zvone u prosjeku 37 puta po dolasku, treća tipka (tužba) se baš brzo izliže, četvrta (socijalna služba) - uopće ne znam odakle im adresa, peta (paparazzi) je da ljudima olakšamo posao, a ti možeš na ovaj šesti (sekundarne sirovine), samo ponesi makar stari toster - napisao je Severinin suprug, aludirajući, između ostaloga, i na brojne sudske parnice koje splitska pjevačica vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, s kojim ima petogodišnjeg sina Aleksandra.

Sta drugo nego kupiti novi interfon... #samojako #belipreletacevic

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:26