BORIS NOVKOVIĆ OTVORIO DUŠU

INTIMNA ISPOVIJEST NAŠEG POPULARNOG PJEVAČA 'U jednom trenutku zbog sina sam prekinuo karijeru. Borim se i dajem sve od sebe samo da on bude dobro...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 26.04.2018. u 17:10

Zagreb, 210409.
Press konferencija HDS-a, HGU-a i HUOKU-a na kojoj su govorili o akcijskom planu Ministarstva turizma, koje zeli smanjiti naknade za pravo koristenja glazbe u foajeu KD Lisinski. Boris Novkovic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

Boris Novković

Boris Novković tek je prije nekoliko mjeseci otkrio da je njegov sin Noa, kojeg ima iz braka s bivšom suprugom Lucijom, dijete s posebnim potrebama. Dječak, naime, boluje od autizma, a pjevač je sad u razgovoru za srpski magazin Glossy potpuno otvorio dušu i progovorio o obitelji.

- U jednom trenutku prekinuo sam karijeru upravo zbog zdravstvenih problema moga djeteta. Borimo se svi zajedno i dajemo sve od sebe da Noa bude dobro - izjavio je Boris prije nekoliko mjeseci i dodao kako mu jako puno znači što je svojim primjerom inspirirao ljude da se i dalje bore.

- Svatko ima izbor živjeti život kako živi. Meni je roditeljstvo sveta stvar i zato mi nije teško palo kad sam pauzirao s karijerom... Najdragocjenije mi je provoditi vrijeme sa sinom i imati fantastičan odnos s djecom... To mi ništa drugo ne može zamijeniti - rekao je Novković naglašavajući koliko ga je ova životna situacija ojačala.

- Postoji razlog za sve što nam se događa. Nismo mi na ovome svijetu kako bismo bili liječnici, glazbenici, arhitekti, ovdje smo kako bismo učili o nama samima kroz ovakve teške situacije - zaključio je Boris za Glossy.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo