'ŽIVOT NA VAGI'

IRENA ZATAJILA OZBILJNOST SVOJIH ZDRAVSTVENIH PROBLEMA Ništa nisu znali ni treneri ni liječnici u showu: 'Mislila sam da to nije bitno'

 RTL

Nakon Velikog izazova u showu "Život na vagi" došlo je vrijeme za - vaganje. No u emisiji emitiranoj u petak navečer o tome tko odlazi kući nije odlučivala crvena linija, već 18-ero kandidata što je njima samima, očekivano, teško palo.

Marijo je pozvan prvi - na zadnjem vaganju imao je 149,7 kilograma, a sad je vaga pokazala 145,9 kilograma, što je 3,8 kila manje, a to znači da je izgubio 2,5% tjelesne mase.

- Mogu reći da trenerovi savjeti djeluju! Napravite kako vam kažu i eto! - sretan je bio Marijo.

Miro, pobjednik Velikog izazova, na prošlom vaganju imao je 146,4 kilograma, a na ovom 144, što je 2,4 kilograma manje i 1,6% manje tjelesne mase. Keti je pak izjavila kako bi bila zadovoljna da je skinula i samo dva kilograma, no sa 129,3 kile, koliko je imala na prošlom vaganju, došla je na 126,1, što je 3,2 kilograma manje, odnosno 2,5% manje tjelesne mase. Marta je također bila skeptična prije nego što je stala na vagu, a objasnila je i da šepa te nije mogla trenirati kao svi ostali.

- Izbjegavala sam da ne zgazim jednoga puža i ozlijedila sam nogu - smijala se Marta objašnjavajući voditeljici Marijani Batinić kako je zaradila ozljedu. Sa 156,1 kilograma, koliko je imala na zadnjem vaganju, sad ima 152,5, što znači da je izgubila 3,6 kilograma, odnosno tjelesnu masu smanjila je za 2,3%.

- Nikad nisam pomislila da možeš smršavjeti ako vježbaš sjedeći - pozitivno se šokirala Marta, koja nije trenirala na isti način kao i ostali zbog ozljede zgloba, a otkrila je i kako se trebala udati prije dvije godine, ali nije, niti neće, sve dok ne stane u vjenčanicu koju ona želi.

Alen je na zadnjem vaganju imao 169,6 kilograma, a sad je vaga pokazala 164,7, što je za 4,9 kila manje, a izgubio je 2,9% tjelesne mase. Ženska pobjednica Velikog izazova Nina Martina na posljednjem vaganju imala je 118 kilograma, a sad ima 2,1 kilogram manje, odnosno 115,9, što je 1,8% manje tjelesne mase. Mario je sa 158,2 kilograma pao na 154,7 i tako skinuo 3,5 kilograma, odnosno 2,2% tjelesne mase. Domagoj je na zadnjem vaganju imao 166,5, a novo vaganje pokazalo je 164,3 kilograma, odnosno 2,2 kilograma manje, tj. 1,3% tjelesne mase.

Biserka je u petak imala 124,4, što je 2,5 kilograma manje nego prošli put. Tako je izgubila 2% tjelesne mase. Vanja je sa 144,7 kilograma došla na 143,9, a bila je razočarana kad joj je Marijana rekla da je to samo 0,8 kilograma manje, tj. 0,6% manje tjelesne mase.

- Znojila sam se, trudila sam se… Ne razumijem zašto nisam više skinula - požalila se Vanja, a trenerica Sanja objasnila je kako je to sasvim normalno te da je ona već počela dobivati na mišićnoj masi.

Petar je na prošlom vaganju imao 159,7 kilograma, a sad ima 4,3 kilograma manje, odnosno 155,4, što je 2,7% manje tjelesne mase. Magdalena je priznala da je zadovoljna svojim treninzima ovaj tjedan, a mislila je i kako neće skinuti više od kile. Sa 109,7 kilograma došla je na 108,3, što je 1,4 kilograma manje, i 1,3% manje tjelesne mase.

Marko je sa 161,6 kilograma došao na 157,5 i tako izgubio 4,1 kilogram, što je 2,15% manje tjelesne mase. Ivan je sa 148,1 kilograma došao na 144,3. Skinuo je 3,8 kilograma, što je 2,6% tjelesne mase manje. Luka je imao 141,6 kila, a sad ima 138,3, što je razlika za 3,3 kilograma. Skinuo je tako 2,3% tjelesne mase.

Josipa je sa 136,9 kila došla na 133,9, što je tri kilograma manje nego do sad i 2,2% manje tjelesne mase. Filomena je na zadnjem vaganju imala 141,1 kilogram, a danas ima 138,6, što je 2,5 kilograma manje, tj. 1,8% manje tjelesne mase.

Irena je priznala kako joj nije žao što je dala svoj imunitet, ali da nije u dobrim odnosima sa ostalima i misli da će je izbaciti iz kuće.

- Ljubomora je najgora ljudska osobina - rekla je Irena te stala na vagu. Na zadnjem vaganju imala je 126,2 kilograma, a sad ima 121 kilogram, što je čak 5, 2 kilograma manje nego prije tjedan dana i 4,1 % manje tjelesne mase. Marijana ju je pohvalila jer je skinula najviše ovaj tjedan. Na kraju je Irena objasnila kako je ona i dalje kraljica koju ne zanimaju komentari ostalih sustanara, što je druge šokiralo, s obzirom da je o sebi govorila u trećem licu.

Kad je vaganje završilo, natjecatelji su morali napisati na pločicu ime onoga koga više ne žele u showu.

- Budući da ste svi pokazali izniman trud, volju, zalaganje, odlučnost i borbenost, nitko od vas neće nas ovaj put napustiti - rekla je Marijana, iako su već svi napisali ime za koje misle da bi ih trebalo napustiti.

Irena je napisala Ivanovo ime, objasnivši kako je išla za tim da bi Ivan rado išao kući zbog obitelji. Nakon toga Marijana je pozvala Irenu da istupi jer su sve djevojke napisale njezino ime. A Biserka je prva objasnila zašto je napisala njezino ime.

Nakon što je Biserka iznijela svoje mišljenje, Irena se rasplakala, jer je tek tad otkrila da ima problem - naime, ne može jesti krutu hranu pa većinom završi tako da je ispovraća. Također, priznala je i kako je imala neuspjelu operaciju podvezivanja želuca. Sve ostale iznenadilo je što im to nije prije rekla, pa čak ni Marijani ni liječnicima. No Irena je mislila kako to nije bitno i tako na sebe navukla gnjev i razočaranje drugih.

Kako će se dalje razvijati odnosi u kući te hoće li Irena zadobiti ponovno povjerenje svoje ekipe, ali i što je s njezinim zdravstvenim stanjem, ne propustite pogledati u ponedjeljak od 21 sat, na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:36