GLUMCI PRED OLTAROM

Ivana Starčević i Rakan Rushaidat: Zvijezde ‘Kauboja’ jašu prema bračnoj luci

ZAGREB - Zvijezde iznimno popularne kazališne predstave Teatra Exit “Kauboji“ Rakan Rushaidat i Ivana Starčević sljedećeg će mjeseca izreći sudbonosno da, a osim dugogodišnje ljubavi glumačkog para razlog skorom vjenčanju je i Ivanina trudnoća.

Kako je glumica rekla, vjenčanje će biti u veljači, no kako par i inače nema naviku otkrivati detalje iz privatnog života, mjesto i točan datum njima bitnog događaja nisu željeli otkrivati.

- Istina je, ženimo se. Vjenčanje će biti u veljači, no ne bih željela govoriti više od toga i izlaziti u javnost s detaljima. Istina je i da sam trudna četiri mjeseca i jako smo sretni zbog toga - otkrila je jučer glumica, poznata i po izuzetno lijepom glasu, te suradnji s brojnim hrvatskim glazbenim izvođačima.

Rakan Rushaidat član je ansambla dječjeg kazališta Trešnja gdje je i Ivana kao vanjski suradnik sudjelovala u nekoliko predstava. Vezu su počeli prije tri godine, koliko otprilike traje i predstava “Kauboji“ na daskama Teatra Exit.

Upravo je rad na tom poznatom komadu u režiji ravnatelja Trešnje Saše Anočića zbližio dvoje umjetnika, te su vrlo brzo shvatili da između njih postoji nešto više od prijateljstva i dobre profesionalne suradnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:57