JURAJ GOLUBIČEK

IZBAČENI STANAR BIG BROTHER KUĆE PROGOVORIO O SVEMU ŠTO NISTE VIDJELI NA TELEVIZIJI Otkrio niz uznemirujućih detalja: 'Ona je kao hladnokrvni ubojica'

 
 INSTAGRAM

Arhitekt Juraj Golubiček (28) u nedjelju navečer izbačen je iz Big Brother kuće, ali odgovarajući na pitanja znatiželjnih gledatelja na Instagramu, otkrio je sočne detalje koje kamere ipak nisu zabilježile.

Zagrepčanin je tako bez ustručavanja kao favorite izdvojio Anu i Tomislava, a dvije osobe koje, po njegovu mišljenju, u potpunosti kvare atmosferu u kući su nove stanarke - Lidija i Lili.

- Lili je nedokazana žena i obična manipulatorica - komentirao je Juraj. Sudeći po njegovim riječima, mrska mu je i Anezi, koju je izbačeni Zagrepčanin usporedio s hladnokrvnim ubojicom.

- Puno je dosadnija uživo, nego na ekranu. U nekim trenucima djeluje kao prilično plitka cura, iako je uvjerena kako super analizira ljude... I radi probleme oko sitnica - otkrio je Golubiček.

Splićanka Lucija mu je, dodao je, draga jer zna "pročitati" ljude i dobro procijeniti njihov karakter.

- Mlada je, ali duša joj je stara - zaključio je Juraj.

Osvrnuo se i na navodno šamaranje u BB kući. Naime, nakon što se Antonio unio Ani u lice, njoj je "poletjela" ruka - svi stanari stali su na Aninu stranu, ali s RTL-a sve su brzo demantirali.

- Big Brother pravila ne toleriraju nasilje i fizičke obračune. Da je stanarka Ana zaista ošamarila Antonija, više ne bi bila u kući. Bilo je točno onako kako je prikazano - došlo je do naguravanja, za što je Ana kažnjena oduzimanjem imuniteta i direktnim nominacijama u trajanju od četiri tjedna. Juraj nije bio u blizini kad se to desilo i njegove tvrdnje nisu istinite - stoji u njihovu priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:55