KAKAV KRALJ!

'J**** LED, PA TO JE NEESON! TU JE! GLAVOM I BRADOM!' Vlasnik kafića u Kanadi idolu iz šale ostavio originalnu poruku, a ovaj mu banuo na vrata...

 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Kad je Matt Pruim, vlasnik i menadžer kafića te sendvič bara Big Star Sandwich Co. iz Vancouvera u Kanadi, čuo da je njegov omiljeni glumac Liam Neeson u gradu, odlučio mu je ostaviti originalnu poruku ispred lokala u kojem radi. Kraj ulaznih vrata postavio je veliku tablu s natpisom: 'Liam Neeson ovdje jede besplatno', fotografirao ju je i objavio na društvenoj mreži.

When you hear #LiamNeeson is filming in #downtownnewwest

A post shared by Big Star Sandwich Co. (@bigstarsandwich) on

Dugogodišnji obožavatelj sjevernoirskog glumca kaže kako se ni u najluđim snovima nije nadao da će 'veliki' Neeson uopće odgovoriti na njegovu simpatičnu šalu, a ono što je Liam na kraju napravio, oborilo ga je s nogu, prenose mediji.

- Fotografiju natpisa objavili smo na Instagramu u 11 ujutro, a onda se oko 18.30 sati u kafiću pojavio on. Liam glavom i bradom! Kolega je odjednom viknuo 'Je..te led!', okrenuo sam se kako bih vidio što se to događa, a preda mnom je stajao on, Neeson! Samo nas je pogledao i smrtno ozbiljan pitao: 'A gdje je moj besplatan sendvič?' - prepričao je oduševljeni Alex Johrden, voditelj Big Star Sandwicha.

Dodao je kako junak 'Schindlerove liste' i franšize '96 sati', koji u Vancouveru trenutačno snima novi film 'Hard Powder', nije imao vremena za ručak, ali za uspomenu je pozirao s osobljem.

Holy f**k, it worked! #liamneeson

A post shared by Big Star Sandwich Co. (@bigstarsandwich) on

- Nemamo pojma kako je čuo za nas. Vjerojatno od ekipe sa seta, koja je cijeli dan bila posvuda u gradu - rekao je Johrden. Matt Pruim, Neesonov fan broj jedan i idejni začetnik svega, nažalost nije bio u kafiću kad se ondje pojavio njegov idol, ali ne gubi nadu da će se holivudski velikan možda ipak vratiti i pojesti svoj besplatan sendvič.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:38