NA POMOLU SVADBA

JE LI NAŠ PROSLAVLJENI TENISAČ ZAPROSIO RADIJSKU VODITELJICU? Iako su tek nedavno potvrdili vezu, šuška se da bi uskoro mogli pred oltar

Na pitanje je li uistinu na pomolu svadba, Nives Čanović nije željela ništa reći, ali nije ni demantirala nagađanja.
Nives Čanović
 Instagram

Iako se o njihovoj ljubavi nagađalo još od listopada prošle godine, naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i radijska voditeljica Nives Čanović tek su nedavno dali i javnu potvrdu o tome koliko su zaljubljeni i sretni.

Zajedničkom fotografijom na Nivesinu Instagramu svima su poručili da je istina da se vole, a prije koji dan krenula su šuškanja i kako je njihova veza otišla i korak dalje, točnije da je legendarni tenisač svoju lijepu djevojku i zaprosio. Na pitanje je li uistinu na pomolu svadba, Nives Čanović nije željela ništa reći, ali nije ni demantirala nagađanja.

- Nemam komentara - bilo je sve što je rekla Nives koju uskoro očekuje i televizijski angažman u novoj HTV-ovoj glazbenoj emisiji “HRT TOP 20”, koju će voditi uz kolegicu Tamaru Loos. Kako bilo, nedavno je zaljubljeni par boravio u Parizu, gdje je Goran bio na seniorskom turniru, a možda je upravo u gradu ljubavi pala i bračna ponuda.

Sad kad njihova ljubav više nije ni najmanje tajna, možda će prsten na ruci atraktivne voditeljice otkriti i njihove buduće planove. Kako bilo, Goranu bi to bio drugi brak, a za Nives prvo izgovoreno sudbonosno “da”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:57