EMILY U PROBLEMIMA

JEDNA OD NAJTRAŽENIJIH MANEKENKI SVIJETA NA METI 'Zarađuje milijune, a iskorištava rupu u zakonu. Zbilja je patetična, neka se srami'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.03.2019. u 15:30

Non Exclusive: After teasing her followers with a rear view photo Emily Ratajkowski has finally shown off her new swimwear designs. The model posted a series of pics on her social media as she models her latest designs. From polka dot, to string and high top blue coloured bikini styles.
-------
DISCLAIMER:
BEEM does not claim any Copyright or License in the attached material. Any downloading fees charged by BEEM are for BEEM's services only, and do not, nor are they intented to, convey to the user any Copyright or License in the material. By publshing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold BEEM harmless from any claims, demands, or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material., Image: 416355600, License: Rights-managed, Restrictions: -UNITED_STATES_OF_AMERICA, MANDATORY CREDIT OR DOUBLE FEE WILL BE CHARGED, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Beem
Profimedia, Beem

Emily Ratajkowski

 

Prošli vikend New York Post objavio je da manekenka Emily Ratajkowski (27) i njezin suprug, glumac, producent i milijunaš Sebastian Bear-McClard (31), ne plaćaju najamninu za stan u New Yorku zahvaljujući tzv. "zakonu o potkrovlju" (Loft Law), koji Post opisuje kao "pravnu rupu s ciljem zaštite umjetnika u usponu s niskim primanjima".

Loft Law osmišljen je 1982. godine kako bi zaštitio siromašnije stanare pojedinih zgrada u New Yorku od nekvalitetnih uvjeta življenja, iseljenja i nepoštenih povećanja najamnine, no treba ga razlikovati od Loft Lawa osmišljenoga isključivo za umjetnike - naime, kako bi uopće mogao koristiti stan, prema spomenutom zakonu za umjetnike stanar mora posjedovati dokument ovjeren od strane Državnog vijeća za umjetnost u New Yorku ili gradskog odjela za kulturna pitanja.

Emilyjn suprug Bear-McClard u stanu u ulici Bleecker Street živi od 2013., a stanodavac je bijesan jer se milijunaš i dalje lažno predstavlja kao "umjetnik u usponu", iako vrlo dobro zarađuje, a najamninu nije platio od kraja 2017. godine, kad mu je i službeno završio zakup stana. Glumac i producent trenutačno je dužan najmanje 120.000 dolara.

Inače, Sebastianovo bogatstvo procjenjuje se na oko 12 milijuna dolara.

- Zbilja su patetični. Iskorištavaju sustav i rugaju se drugim stanarima koji zbilja jedva spajaju kraj s krajem - komentirali su ogorčeni susjedi, a prenio je portal The Cut.

U međuvremenu je Michael Kozek, Bear-McClardov odvjetnik, za New York Post rekao kako će se njegov klijent "boriti za spas svojega doma".

- On je umjetnik, rođen i odrastao u New Yorku, dijete umjetnika čiji su se roditelji svojedobno i sami borili za svoje domove, i to pod spomenutim zakonom - izjavio je odvjetnik.

No bijesni Amerikanci na Instagramu su se okomili i na Emily pa su joj ispod provokativnih fotografija, između ostaloga, pisali i "srami se" te "plati jeb**u stanarinu".

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo