HVALA, I TEBI TAKOĐER

Jelena Rozga polugola poželjela fanovima sretan Božić

Na blagdanskoj je čestitci popularna pjevačica djevena u svileni korzet koji obuzdava bujno poprsje te vrlo neobične vruće hlačice
 Jelena Rozga/Facebook

Predblagdansko je vrijeme oduvijek je bio savršen period za upoznavanje novih ljudi i učvršćivanje već postojećih veza. To najbolje znaju poznati i slavi koji baš u to doba, preko koncerata, gaža i druženja, najviše komuniciraju sa svojim obožavateljima.

Međutim, kako živimo u doba interneta u kojem se pojavljuju novi načini samopromocije, Facebook i Twitter postali su među stranim 'celebrityjima' glavni mediji za održavanje veza s obožavateljima. Ništa drugačije nisu ni naše zvijezde.

Pjevačica Jelena Rozga ugledala se na Katy Perry, Lindsay Lohan i brojne druge glumačke, pjevačke i 'wannabe' zvijezde te je na svom Twitter profilu svima poželjela sretan Božić i Novu godinu. Uz to je priložila i odgovarajuću čestitku.

Iako cijenimo što je Jelena učinila za svoje fanove, ne možemo ne zapitati se, tko joj je čestitku radio. Naime, čestitka, na kojoj je Jelena, nekada čedna djevojka poput Britney, odjevena u svileni korzet koji obuzdava bujno poprsje te vrlo neobične vruće hlačice, izgleda kao da je rađena u Windows Paintu rukom amatera koji je tek dobio računalo.

No, Božić je pa nećemo biti prezločesti jer bi mogli ostati bez darova. Hvala Jeleni na čestitkama i želimo joj puno uspjeha u slijedećoj godini. A za Božić joj želimo kreativnijeg web dizajnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:51