ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U GLUMAČKOME SVIJETU Junak serije 'Moderna obitelj' pronađen mrtav, za manje od mjesec dana trebao je proslaviti 21. rođendan

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.06.2018. u 12:26

January 16, 2018 - West Hollywood, Kalifornien, USA - Jackson Odell bei der Premiere des Kinofilms 'Forever My Girl' im London Hotel. West Hollywood, 16.01.2018, Image: 360439909, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Jackson Odell

 

Američki glumac Jackson Odell preminuo je u dobi od samo 20 godina, prenio je u ponedjeljak portal Fox News.

Zvijezda TV serija "The Goldbergs", "Moderna obitelj" i "iCarly" pronađen je mrtav u ustanovi za odvikavanje u San Fernando Valleyju u Kaliforniji. Glumčevo beživotno tijelo navodno je prvi uočio policajac, a točan uzrok smrti znat će se tek nakon što se obavi obdukcija.  

Odellova obitelj priopćenjem je potvrdila tužnu vijest o Jacksonovoj smrti.

Talentirani glumac, koji se bavio i glazbom, za nešto manje od mjesec dana (2. srpnja) trebao je proslaviti 21. rođendan.

Ne zna se je li Odell, koji je u svijet showbiznisa ušao kao 12-godišnjak, imao problema s alkoholom ili opijatima, ali činjenica da je boravio u ustanovi za odvikavanje, itekako je šokirala njegove fanove.

 

Izdvajamo