NISU BIRALI RIJEČI

'KAD TAKO BESRAMNO POKAZUJEŠ GRUDI, POZIVAŠ MUŠKARCE DA IH DIRAJU' Novinar popljuvao mladu glumicu zbog izbora odjeće, ona mu brutalno 'spustila'

 
 Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Nakon što se Ariel Winter (19) na međunarodnom filmskom festivalu Palm Springs pojavila u duboko dekoltiranoj haljini, njezin imidž na Twitteru je komentirao poljski novinar Ivo Widlak.

- Kad žena ovako pokazuje sise 'na izvol'te', kao da izravno poziva muškarce da je zgrabe za te iste sise - napisao je Widlak, aludirajući kako mlada glumica izborom odjeće poziva i potiče na seksualno uznemiravanje.

Naravno, na Arielin odgovor nije trebalo dugo čekati.

- U pravu si. A ono što ti možeš očekivati zauzvrat jest moje lijepo stopalo u štikli koje te udara točno između nogu... Moje tijelo je moje i samo moje, bez obzira na izbor odjeće! Žene nisu predmeti. Točka - odbrusila mu je glumica, ali Widlak, umjesto da se "pokrije po ušima", nastavio je po svome.

- Bit ću potpuno iskren - vrlo je jednostavno - dama se tako ne odijeva. Između ostaloga, ti si 'zvijezda' jedne jedine serije ('Moderna obitelj'), a kad se ta ista prestane snimati, tvoja karijera je gotova! Umjesto da iskoristiš navodnu slavu u dobre svrhe, ti samo pokazuješ tijelo kako bi ljudi imali o čemu raspravljati - zaključio je Ivo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:28