GALEB IZ SKRADINA

'KAKAV MAČO! DIVAN SI, A I SAD SI PRAVI MLADIĆ!' Legendarni pjevač pohvalio se fotografijom iz mladosti, sad je jasno zašto su ga djevojke opsjedale

 
 Andrija Lucic / CROPIX

Zdravko Škender, naš legendarni pjevač zabavne glazbe, nedavno je na Facebooku objavio fotografiju iz najboljih dana i oduševio obožavateljice.

Na snimci iz 1973. godine mladi Zdravko pozirao je kraj broda, u tada vrlo popularnim trapez hlačama i bez majice, a u prvome planu bio je, naravno, njegov isklesani torzo. Fotografija je, rekao je Škender za tportal.hr, nastala u Aleksandriji.

- U to vrijeme sam plovio. Išao sam na brod iz znatiželje i na njemu ostao dvije, tri godine. I otac i prijatelji su navigavali pa sam i ja htio probati - izjavio je pjevač rođen u Skradinu te dodao kako je u mladosti bio jedan od poželjnijih momaka na šibenskom području. S tim su se, sudeći po oduševljenim komentarima na društvenoj mreži, složile i mnoge žene.

- Kakav mačo! Legenda! Kad je to bilo?! Divan si, i sad si pravi mladić, sve ovisi o tome kako se osjećaš! Bruce Lee - napisale su mu obožavateljice, mahom iz Slovenije, gdje je Zdravko već desetljećima apsolutna megazvijezda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:20