KAKVA USPOMENA!

KAKO SE MEGHAN NAŠLA U DRUŠTVU LEGENDARNOG SRBINA Amerikanci se pohvalili starom fotografijom Megan Markle i nekadašnje NBA zvijezde

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.05.2018. u 13:58

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Prince Harry and Meghan Markle stand at the altar at St George's Chapel on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Owen Humphreys - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Meghan Markle

 

Engleski princ Harry (33) i američka glumica Meghan Markle (36) vjenčali su se u subotu, ali čestitke im i dalje stižu sa svih strana svijeta - među njima je i ona američkog košarkaškog kluba Sacramento Kings.

Tako je na njihovu službenom Twitter profilu "osvanula" stara fotografija na kojoj legendarni srpski košarkaš Vlade Divac (50) pozira s malenom Meghan, koja je tad imala svega 12 godina.

Podsjetimo, sportaš rođen u Prijepolju u jugozapadnoj Srbiji, za Sacramento Kingse igrao je od 1999. do 2004., a u trenutku kad je nastala fotografija s Markle, bio je u Los Angeles Lakersima.

Meghan, koja je odrasla u L.A.-ju, od malih nogu bila je česta gošća na utakmicama NBA lige, što ova stara snimka s Divcem i dokazuje. 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo