ZA SVE JE KRIV NEW YORK

'KAKVA LICEMJERKA I LAŽNA HUMANITARKA' Meghan potrošila bogatstvo da posjeti frendice u NY, aktivisti joj zamjeraju jednu stvar: 'Ona je zapravo snob'

 
 REUTERS

Meghan Markle (37) nedavno je provela pet dana u New Yorku, a sad se ispostavilo kako je trudna vojvotkinja od Sussexa u SAD letjela privatnim zrakoplovom. Putovanje je stajalo oko 500.000 dolara, što je itekako razljutilo ekološke stručnjake diljem svijeta, pogotovo zbog činjenice da su Meghan i suprug, princ Harry (34), više puta gorljivo vodili brojne kampanje o klimatskim promjenama.

- Kakva licemjerka i lažna humanitarka! Glumi da se bori protiv siromaštva, a zapravo je najobičniji snob - ovo je samo jedan od negativnih komentara na račun Meghan Markle koji se pojavio na Twitteru.

- Možda bi za buduće 'izlete' vojvotkinja mogla uzeti u obzir manje intenzivne načine putovanja. Pozivamo je da postavi dobar klimatski trend tako što će letjeti manje - izjavio je glasnogovornik međunarodne organizacije Prijatelji Zemlje (Friends of the Earth), a prenosi Daily Mail.

Još prošle godine princ Harry je tijekom boravka u Australiji upozorio na opasnosti koje donose klimatske promjene - tad je, naime, rekao: "Svatko od nas treba raditi na tome da se zaustavi uništenje našega planeta, a vrijeme nije na našoj strani".

Kensingtonska palača u kratkom priopćenju samo je objasnila kako je vojvotkinja od Sussexa "troškove putovanja u New York pokrila sama", a britanski mediji također pišu kako su let u jednome smjeru navodno financirali holivudski glumac George Clooney (57) i njegova supruga, odvjetnica za ljudska prava Amal (41), koja je s Meghan i putovala u SAD. Ipak, nije poznato je li Clooney vlasnik zrakoplova ili ga samo često koristi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:10