KONAČNI OBRAČUN S POROCIMA

KATE MOSS NA DETOKSIKACIJI U TAJLANDU Slavna manekenka silno želi dijete s 13 godina mlađim dečkom pa se prijavila u program odvikavanja od alkohola

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 16.10.2017. u 15:33

Kate Moss on the catwalk at the Fashion For Relief Charity Fashion Show as part of the 70th Cannes Film Festival., Image: 333164405, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Britanska modna ikona Kate Moss (43) ponovno je u fazi radikalne izmjene načina života, zbog čega, po pisanju tabloida The Sun, boravi u luksuznome centru za detoksikaciju organizma u Tajlandu, gdje je podvrgnuta sveobuhvatnoj kuri pročišćenja, što je human izraz za odvikavanje od alkohola.

Iza takvoga poteza navodno stoji odluka o trudnoći, odnosno želji za drugim djetetom, prenosi The Sun.

Manekenka je i prije u više navrata bila u tajlandskome Centru za detoksikaciju u Chiang Maiju, i to s bivšim partnerom, rokerom Petem Dohertyjem.

Mjesec dana boravka ondje stoji 11.000 eura po osobi.

Ako je vjerovati britanskome tabloidu, Kate se želi odviknuti od alkohola kako bi začela dijete sa sadašnjim dečkom Nikolajem von Bismarckom (30), potomkom njemačkoga kancelara Otta von Bismarcka.

Ni mladome Nikolaju odvikavanja od ovisnosti o alkoholu nisu strana. Navodno je već "odradio" jedno početkom godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

The Sun također podsjeća kako je Moss majka četrnaestgodišnje djevojčice Lile Grace, koju ima iz veze s Jeffersonom Hackom.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo