Kiša razgalila tisuće posjetitelja #WELOVESOUND festivalu na Jarunu

    AUTOR:
    • Jutarnji list

  • OBJAVLJENO:
  • 04.06.2018. u 14:52

Svjetske zvijezde Ricardo Villalobos, The Martinez Brothers, Sonja Moonear i Jackmaster, priredili su zagrebačkoj publici noć za pamćenje

Ove subote održalo se drugo i vrlo uspješno izdanje #WELOVESOUND festivala na zagrebačkom jezeru Jarun. Kiša nije obeshrabrila tisuće posjetitelja drugog izdanja #WELOVESOUND festivala u plesu cijele noći. Zagrebačka publika bila je opet odličan domaćin i još jednom dokazala kako je Zagreb na odličnom putu u povratku svoje titule europske party destinacije.

 

Tisuće posjetitelja iz cijele Hrvatske, regije, zemalja Europe i Velike Britanije, pa čak i iz Dubaija, plesalo je na Jarunu uz glazbu jednih od najaktualnijih zvijezda svjetske elektroničke scene danas. Od 18h posjetitelji su uživali uz plesne ritmove Ricarda Villalobosa, The Martinez Brothers, Sonje Mooner, Jackmastera i domaće podrške Slavena Tušeka Pipsa do ranih jutarnjih sati. Festival je završio afterpartyjem u klubu Best gdje su nastupili hrvatski izvođači Mariano Mateljan, Andrea Ljekaj, ali i jedna od najcjenjenijih žena elektroničke scene danas – Sonja Moonear.

 

Organizatori WELOVESOUND festivala su se putem socijalnih mreža zahvalili svim posjetiteljima koji su došli podržati ovogodišnji #WELOVESOUND festival i pozvali ih na svoj sljedeći događaj, 6. rođendan Sonus festivala na Pagu. Ovaj, prema izboru fanova proglašen dvije godine zaredom najboljim hrvatskim festivalom i jedan od 15 najboljih svjetskih techno festivala ove godine će se održati od 19. do 23. Kolovoza.

 

Videi sa eventa se mogu naci na nasim socijalnim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/  

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo